İrfan Değirmenci Eskişehir'de

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İrfan Değirmenci Eskişehir'de
A
a

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen Kent & Kültür Söyleşileri’nin son konuğu, sevilen gazeteci, sunucu ve yazar İrfan Değirmenci oldu. Değirmenci; “Eskişehir nasıl böyle güzel ve aydınlık kaldı? Ütopyamız Eskişehir” dedi.

Sütiş Eskişehir
DUVARA ÇARPIYORUZ
Değirmenci, “Televizyonda bir gün bile yoksanız ertesi gün unutulursunuz. Ancak Eskişehir’in, Tepebaşı’nın güzel insanları bu salonu doldurmuş. Bu beni çok mutlu etti ve umutlandırdı. Biz Eskişehir’e her geldiğimizde aynı şeyi hissediyoruz. ‘Türkiye Eskişehir olsun’ diyerek gidiyoruz. Sonra bir duvara çarpıyoruz ve anlıyoruz,. ‘Türkiye Eskişehir değilmiş meğer’ diyoruz” diye konuştu.
 
KARANLIĞIN İÇİNDE
İrfan Değirmenci; “ Her zaman da söylüyoruz, ütopyamız Eskişehir. Eskişehir örneğinin bunca karamsarlık ve karanlığın içinde anlatılması gerekiyor. Önümüzdeki nesillere de bu tecrübenin aktarılması gerekiyor, Eskişehir nasıl böyle güzel ve aydınlık kaldı diye” sözlerini kullandı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
reha mutlu 28 Nisan 2018 22:19

Değirmenci bey ; Sığınacak son limanınız burası olduğu için size aydınlık geliyor.Gelde kenar mahallelerdeki tozu toprağı mezbeliliği bir gör. Dışardan martaval okumayın...!

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi