Ahmet Ataç 15 02 2024

iPhone X ile böyle dalga geçti!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç iPhone X ile böyle dalga geçti!
A
a

ABD merkezli teknoloji devi Apple merakla beklenen yeni iPhone modelleri iPhone 8, iPhone 8 Plus ve 10'uncu yıla özel iPhone X'i tanıttı. Gerçekleşen tanıtım ile yeni iPhone modellerinin özellikleri resmiyet kazandı.

Sütiş Eskişehir
Lansmanın en merak edilen modeli kuşkusuz iPhone X'di. Tanıtım esnasında Apple'ın Başkan Yardımcısı Craig Federighi, yeni yüz tanıma sistemi Face ID'yi kullanarak iPhone X'in kilidini açmaya çalışmış fakat başaramamıştı. Apple lansmanında gerçekleşen Face ID skandalını diline dolayan Huawei, Apple'ı ti'ye aldı.

Peki iPhone X'in özellikleri neler? iPhone X'in Türkiye fiyatı ne kadar? IPhone X Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak? iPhone X'in özellikleri neler? İşte iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X hakkında bilmeniz gereken her şey...

Apple'ın 10'uncu yıla özel modeli iPhoneX'e bir tepki de Huawei'den geldi. Apple lansmanında gerçekleşen Face ID skandalını diline dolayan firma Apple'ı ti'ye aldı. Apple'ın yeni iPhone modeli ile alay eden firma kendi arttırılmış gerçeklik teknolojilerinin çok daha üst düzey olacağını belirtti. Tanıtım esnasında Apple'ın Başkan Yardımcısı Craig Federighi, yeni yüz tanıma sistemi Face ID'yi kullanarak iPhone X'in kilidini açmaya çalışmış fakat başaramamıştı. Apple bu sorun ile ilgili bir açıklama yapmış, iPhone X'in tanıtımı sırasında yaşanan sorun için personelini suçlamıştı. Apple'dan yapılan açıklamada, sahne arkasında çok fazla insanın telefonla oynadığı ve hatanın bundan kaynaklandığı belirtilmişti. 

Apple'ın lansmanının en dikkat çeken ürünü kuşkusuz iPhone'un 10'uncu yılına özel geliştirdiği iPhone X oldu. iPhone X'in en dikkat çeken özelliği için fazladan para vermeniz gerekecek. Yeni iPhone'ları hızlı şarj etmek için çeşitli aksesuarlar almamız gerekecek. Yeni iPhone modellerinin bataryaları 30 dakika içerisinde yüzde elli seviyesinde şarj olabiliyor. Ancak kutuların içinden çıkan adaptörler hızlı şarj özelliğini desteklemiyor. Bu özelliği kullanmak için fazladan para ödeyip yeni aksesuarlar almanız gerekecek.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi