Iphone 7'de ilk büyük problem

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Iphone 7'de ilk büyük problem
A
a

Apple'ın 7 Eylül'de tanıttığı ve geçtiğimiz hafta raflardaki yerine alan yeni iPhone modelleri, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ile ilgili ilk şikayetler her zamanki gibi sosyal medyada yerini aldı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kısa sürede hızla yayılan iddiaya göre, son günlerde pek çok kullanıcı iPhone 7'nin uçak modu özelliğinde bazı sorunlar yaşıyor.

Sosyal medyada sıklıkla dile getirilen bu iddiaya göre, iPhone 7 uçak moduna alındıktan sonra bu işlem iptal edilse bile cihaz tekrar internete bağlanamıyor.

Başka bir iddiaya göre, bazı kullanıcılar cihazın kablolu kulaklığında ciddi sorunlar yaşıyor.

Aynı iddiaya göre, kulaklık telefona bağlıyken ses akışı devam ediyor ancak, ancak ses kontrol mekanizması kullanıcı tarafından kontrol edilemiyor.

ABD basının Apple'a yakın kaynaklara dayandırdığı haberlere göre, söz konusu sorunlar için şirket harekete geçti.

Apple benzer eleştirilerle iOS 10'un yayınlanmasının ardından da karşı karşıya kalmıştı.

Cihazlarına iOS 10'u yükleyen bazı kullanıcılar ekranlarında bu görüntü ile karşılaşmış, her zamanki gibi söz konusu sorunun ilk dile getirildiği yer sosyal medya olmuştu.

Apple, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti “Yazılım güncellemesinin yayınlandığı ilk saat içerisinde az sayıda kullanıcının etkilendiği bir sorunla karşılaştık ancak bu hızla çözüldü. Bu problemle karşılaşanlar güncellemelerini iTunes’a bağlanarak tamamlayabilir veya destek için Apple ile iletişime geçebilirler." .

Yeni iPhone modelleri ile ilgili sorunun ne zaman çözüleceğine dair bir açıklama ise henüz bulunmuyor.
Kaynak : Ntv
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi