İnşallah kayyuma kalmaz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İnşallah kayyuma kalmaz
A
a

Eskişehirspor’da bir döneme damga vuran efsane futbolcu Vahap Özbayer, kulübün içinde bulunduğu duruma çok üzüldüğünü belirterek “Eskişehirspor sahipsiz artık. İnşallah kulüp kayyuma kalmaz” dedi.

Sütiş Eskişehir
“Bu hallere getirenler utansın”
Efsane Kulübün hızla kayyuma doğru gittiğini belirten Özbayer, “İnşallah kulüp kayyuma kalmaz. Üç beş kişi akıllı olur da birleşir yönetim kurarlar. İş kayyuma kalırsa Eskişehirspor diye bir takım kalmayacak. Yazıktır, günahtır. Eskişehirspor’u bu hallere getirenler utansın. Puanlar silindiği zaman Kocaelispor’dan Sakaryaspor’dan daha kötü olacağız” diye konuştu.
 
“İşimiz gerçekten zor”
“Şehrin ileri gelenleri bir araya gelmeli” diyen Özbayer, “Maddi sorunların en azından bir kısmını halletmeliler. FIFA’daki dosyaları kapatmaları gerekiyor. Ocak ayında transfer tahtası açılırsa hiç olmazsa 3-5 transfer yapılabilir ve bu TFF 1. Lig’de kalma şansı doğabilir. Eğer bunlar yapılmazsa işimiz gerçekten çok zor” şeklinde konuştu.

#EskişehirsporYokOluyor


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Adige engin 25 Kasım 2017 14:36

Sayın Özbayar şimdimi aklınıza geldi kulüp bu hale gelirken uyudunuz sizede yazıklar olsun...

0 1 Cevap Yaz
Atila durgut

Bu hale getiren başkan ve yöneticiler suçludur bilakiz son 15 yılda yönetenler bu borçları onlar yaptı ya düzeltsinler ya bu şehri terk etsinler babalarının şirketlerini böyle yönetmiyorlar şimdi kaçtılar eskişehir iyiken kasa doluyken birbirlerinin ayagını kaydırıp koltuk kapmaya çalışanlar nerdesiniz

1 3
Ahmet Akkaş

Nebi Hatipoğlu naptı kardeşim herkezi itham etme sezer naptı maç seyrederken vefat etti bence sen son üç başkandan bahset diğerlerine çamur atmayın ayın arat naptı

0 0
Mehmet 25 Kasım 2017 10:41

Inşallah kayyuma kalmaz

1 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi