İnönülüler yeni tesise kavuştu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İnönülüler yeni tesise kavuştu
A
a

İnönü Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Spor ve Sosyal Yaşam Merkezi faaliyetine başladı.  İnönülüler spor ve yaşam merkezini beğeniyle karşıladı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Daha sağlıklı bireyler
Yeni faaliyete geçen Spor ve Sosyal Yaşam Merkezi’ni vatandaşlar ile birlikte inceleyen İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt duygularını şöyle dile getirdi; “ İlçe halkımızın daha sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için çıktığımız yolda bu gün önemli bir kilometre taşını daha dikmiş oluyoruz. Umuyor ve diliyorum ki, ilçemizde daha sağlıklı bireylerin yetişmesi için yatırım yaptığımız bu tesisten hemşerilerimiz en iyi şekilde yararlanır ve bu tesis yeni yeni sporcuların yetişmesine vesile olur. İlçemize hayırlı olsun" dedi.
 
Belediye imkanları ile yapıldı
İnönü’de hizmete giren Spor ve Sosyal Yaşam Merkezi tamamı belediye imkanları ile yapılan ve spor aletleri ile donatılan 230 m² kapalı alan sahip olan Spor ve Sosyal Yaşam Merkezi ilçe sakinleri tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı. İlçe sakinlerinin her zaman ve her koşulda uzman eğitmenler eşliğinde, en kaliteli spor aletleri ile sağlıklı kalmalarını sağlamayı amaçlayan merkezde ayrıca çocukların eğlenceli vakit geçirebilecekleri oyun havuzu da mevcut.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi