İnönü uçuyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İnönü uçuyor!
A
a

İnönü Belediyesi ve Türk Hava Kurumu İnönü Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliğinde “İnönü’yü Uçuruyoruz” projesini hayata geçiyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
İnönü Belediyesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında Türk Hava Kurumu İnönü Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirdiği proje kapsamında İnönü ilçesinde uygun şartları taşıyan tüm ilçe sakinlerinin çeşitli hava araçları ile uçmalarını sağlayacak. İnönü Belediye Başkanlığından yapılan açıklamaya göre THK İnönü Hava Eğitim Merkezinde gerçekleştirilecek olan etkinlikler 13-17 Ağustos 2018 tarihlerinde başlayacak ve beş gün süreyle uygun hava şartlarında Planör, Yamaçparaşüt, Mıcrolight, Ultralight, Gyrocopter ve Yelkenkanat gibi hava araçları ile ilçe sakinleri uçurulacak.

İnönü uçuyor!

Başvurular İnönü Belediyesi Beyaz Masa’ya kabul edilirken başvuru yapacaklarda aranacak şatlar; İnönü ilçesi sınırları içerisinde oturuyor olmaları, 18 yaş üzeri olmaları, 90 kg üzeri ve 50 kg altı olmamaları, Kalp rahatsızlığı, panik atak, yüksek tansiyon ve sara gibi rahatsızlıklarının bulunmaması gerekmekte.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi