Eskişehir'de bu notu gören şaştı kaldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de bu notu gören şaştı kaldı
A
a

Eskişehir'de cadde üzerindeki ağaçların dibine çöp bırakılmaması için harekete geçen duyarlı vatandaş ilginç bir yönteme başvurdu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir'in Şair Fuzuli Caddesi'nde ağaçların diplerine çöp atıldığını gören bir vatandaş, çevre kirliliğinin önlenmesi amacıyla farklı bir çalışmaya imza attı. Kaldırım üzerinde bulunan elektrik trafosuna "yalvarırım ağaç diplerine çöp atmayın" yazılı bir kağıt yapıştıran vatandaş, duyarsızca çöp atanların dikkatini çekmeye çalıştı. Bütün çabasına rağmen zaman zaman ağaç diplerine atılan çöpler dikkat çekti. Genellikle sigara izmaritlerinin bulunduğu çöp poşetleri ve karton kutuların ağaç diplerine atıldığı görüldü.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Yorumsuz 4 Aralık 2021 18:08

İsmet barış yorumcu arkadaş. Çöp kovaları yok değil fakat sayılacak kadar az. Asıl sorun çözümsüzlük. Halkın sesine kulak tıkamak. Muhalefet değil.

0 2 Cevap Yaz
ismet barış 4 Aralık 2021 09:22

Yorumsuz yorumcu arkadaş çöp kovaları olmadığından bahsetmiş.Herhalde şehirde yaya olarak hiç gezmiyor.Her yer çöp kovası dolu.

3 0 Cevap Yaz
İşsiz 4 Aralık 2021 02:26

Bu pisliğimize rağmen koronaya dayanıklıyız. Başka ülkelerde vaka sayısı bizden az ama ölü sayısı bizden fazla. Var bu işte bir hikmet.

0 3 Cevap Yaz
Yorumsuz 3 Aralık 2021 14:57

Siz belediye olarak her yere çöp kovaları koymazsanız vatandaş böyle isyan eder. Başka şehirde her köşede yollarda ağaç altında çöp koymak diye birşey yok çünkü düzen var ama eskişehir çöp şehre döndü maalesef. Teşekkürler

6 10 Cevap Yaz
millet

Evet çok doğru. Şehirin her köşesi çöp. bizim standartımızda ülkemiz şehirlerinde veya dünya şehirlerinde çöp konteynırları yere gömüldü akmadan dolayı kokma önlendi. Ama bizim belediyemizin uygulaması gibi bir uygulama ben hiç bir yerde görmedim. Şehirin her köşesi çöp pisliği ve kokusundan geçilmiyor.

0 2
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi