İmzalar yüzde 90’a ulaştı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İmzalar yüzde 90’a ulaştı
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, İstanbul Eskişehirli Yönetici ve İş Adamları Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıda önemli açıklamalarda bulundu. Çapa transfer yasağı ile ilgili umutlu konuşarak, “Yüzde 85’lik kısım yüzde 90’a çıktı. İnşallah bir facia daha yaşamayacağız” dedi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
ÇAPA DA KATILDI
Her sene gerçekleştirilen İstanbul Eskişehirli Yönetici ve İşadamları Derneği tarafından düzenlenen Eskişehirliler bulaşması yapıldı. TCDD Fenerbahçe Sosyal Tesislerinde gerçekleşen sabah kahvaltısına gurbetteki birçok Eskişehirli ve Eskişehirsporlunun yanı sıra Teknik direktör Fuat Çapa da katıldı. 

UMUTLU KONUŞTU
Teknik Direktör Fuat Çapa transfer yasağı ile ilgili umutlu konuştu. Çapa, “Çapa konuşmasında, “Eskişehirspor’da bu yola boş koydum. Bir süredir oyuncularla yaptığım görüşmelerde imza almak için çalışıyorum. Bunda da başarılı olduğumuza inanıyorum. Başkanımızın da dediği gibi Yüzde 85’ imza tamamdı. Bu Yüzde 90’lara çıktı” dedi. 

AVUKATLARLA GÖRÜŞECEĞİM
Avukatlarla görüştüğünü söyleyen Çapa, “İmzalar için bugün buradayım. Bazı avukatlarla görüşeceğim. 31 Ağustos ta bir facia yaşadık. Bir kez daha bunu yaşamamak istemiyoruz. 18 Ocak’ta çok önemli bir genel kurul var. Burada aday olacak arkadaşlarımız, abilerimiz, büyüklerimiz ellerinde önemli bir belgeyle yola çıksınlar ki Eskişehirspor’u hep birlikte yaşatalım” şeklinde konuştu

İÇ SAHA GİBİ OLACAK
Çapa son olarak, “Eskişehirspor tekrar kalkınırsa, İstanbul’da 5 deplasman maçımız sizler sayesinde iç saha gibi olacak” dedi. Eskişehirli yönetici ve iş adamları derneği yönetim kurulu başkanı Orhan Barda, BKŞ başkanı Selahattin Erdoğan’ın da birer konuşma yaptığı kahvaltı buluşmasında, gurbetteki Eskişehirliler keyifli bir Pazar sabaha geçirdi. 


 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Es 14 Ocak 2019 09:10

Transfer tahtasını açmamız için imza vermesi gereken Sayın Futbolcular ve teknik direktör’lerimiz sizden rica ediyorum. İmzalarınızı Eskişehirspor’un yaşaması ve yeni transfer olan arkadaşlarımızın oynaması aynı zaman da Eskişehirspor Camiası’nın boynu’nun bükülmemesi için verin.

1 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi