İmamoğlu'nu VİP'e almayan vali İstanbul'a mı atanacak?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İmamoğlu'nu VİP'e almayan vali İstanbul'a mı atanacak?
A
a

Eskişehirli olan ve Karadeniz ziyaretleri dönüşü Ordu Havalimanı VIP salonundan Ekrem İmamoğlu’nun geçişine izin vermeyen Ordu valisi Seddar Yavuz’un, İstanbul’a atanacağı ileri sürüldü. 

Sütiş Eskişehir
Ramazan Bayramı sürecinde Trabzon, Giresun, Ordu illerini kapsayan ziyaretler gerçekleştiren Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Ordu’da VIP salonundan uçağa alınmamıştı. Eskişehirli olan Ordu Valisi Seddar Yavuz’un talimatı ile VIP’ten alınmayan İmamoğlu ve CHP kurmayları ile AK Partililer arasında bu konuya ilişkin bir çok tartışma yaşanmış ve olay Türkiye gündemini meşgul etmişti. Hükümete yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Türkiye’nin konuştuğu, olumlu ve olumsuz yönde bir çok tepkiler alan Ordu Valisi Seddar Yavuz, İçişleri bakanlığı kararnamesi ile 20 Haziran tarihinde İstanbul’a vali olarak atanacağı iddia edildi.

 
Kaynak : 61trabzonhaber
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Şükrü 16 Haziran 2019 08:40

Anan sakın Eskişehir’e atanmayın oralarda tepe tepe kullanın...

3 0 Cevap Yaz
görev 15 Haziran 2019 09:44

demek ki o valiye bi görev verdiler o da yerine getirdi. şimdi ödülünü veriyorlar. ekrem imamoğlu'nun seçileceği kesin olduğu için karşısına yine provoke etsin diye koyacaklardır. sonra da işleri bitince klasik akp taktiği kullan at yapacaklar.

6 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi