İmamlar köylerde kalmıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İmamlar köylerde kalmıyor
A
a

Odunpazarı Belediyesi meclis toplantısında AK Partili meclis üyelerine seslenen Başkan Kazım Kurt, imamların lojmanları beğenmedikleri için köylerde durmadıklarını, AK Partililerin bu konuyla ilgilenmesi gerektiğini ifade etti.

Sütiş Eskişehir
Odunpazarı Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı Kazım Kurt başkanlığında toplandı. Toplantıda 11 gündem maddesi ilgili komisyonlara gönderildi. Daha sonra gündem dışı söz alan CHP meclis üyesi Ali Haydar Çelik, Eskişehir’in problemlerine ilişkin konuştu. AK Partili meclis üyelerine seslenen Çelik, “Ülkeyi 20 yıldır istediğiniz gibi yönetiyorsunuz. Yapamadıklarınızı hatırladıkça, söyledikçe bizleri yalancılıkla suçluyorsunuz. Daha da ileri gidiyorsunuz eleştirilerimizi saygısızlıkla nitelendiriyorsunuz. Sizler koltuk uğruna siyaha beyaz, beyaza siyah diyebiliyorsunuz. Eleştirilerimizi çarpıtıyorsunuz. Yıllarca size destek veren insanların gerçekleri görmesi için konuşuyorum. Afyon-Seyitgazi yolunun Eskişehir’de kalan kısmını yapmadınız yalan mı? Söyleye söyleye dilimizde tüy bitti. Alpu, Mihalıççık, Sarıcakaya yollarını bir türlü bitiremediniz. 6 okulu kapatıp mahalleyi okulsuz bıraktığınız yalan mı? TÜİK’e göre 3 milyon 576 bin işsizlik var. Emekli dul ve yetimlerin maaşları açlık sınırı altında olduğu yalan mı? Atatürk Stadı’nı yıkıp millet bahçesi yapacağız dediğinizde Erdoğan herkese bedava çay kek sözü vermişti yalan mı? Sizin işinize gelmeyen her şey yalan, iftira” dedi.

"KÖYLERDEN ŞİKAYET VAR"
Daha sonra konuşan Kazım Kurt, “Ak Parti’li arkadaşlar yardımcı olursa köylerdeki imam sorununun çözüleceğine inanıyorum. İmamlar lojmanları beğenmedikleri için köye gelmiyorlar. Sadece cuma namazını kıldırıp giden imamlar var. Köylüye hiçbir faydası olmuyor. Bunun doğru bir yaklaşım olmadığını düşünüyorum. Köydeki yurttaşlarımıza her türlü hizmeti verme zorunluluklarının olduğunu söylemek istiyorum. Köylerden şikayet var. Bunun denetimiyle sorumlu olan valiliğin harekete geçmesi gerekir. Köylerde imam yok, imam şehirde oturuyor” diye konuştu. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
takoz 3 Şubat 2023 10:11

önemli mi oy garanti 3600 ek gösterge de tamam

0 0 Cevap Yaz
Esk26 2 Şubat 2023 02:53

İmamları böyle hakir gören bir milletsiniz bu Zihniyetle olduğunuz sürece başa gelemeyeceksiniz bir 20 yıl daha iktidar olamazsınız

0 0 Cevap Yaz
Nokta 1 Şubat 2023 22:51

Muhtarlar bile köyde durmuyor

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi