Ahmet Ataç 15 02 2024

İlk yarı galibiyetle kapansın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İlk yarı galibiyetle kapansın
A
a

Eskişehir Basket’in kaptanı Caner Erdeniz,  Beşiktaş maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ayrıca Sakarya BŞB maçı hakkında konuşan Erdeniz, “ilk yarıyı galibiyetle kapatmak istiyoruz” dedi.

Sütiş Eskişehir
“İstediklerimizi sahaya yansıttık”
Açıklamalarına geride bıraktıkları 14 haftayı değerlendirerek başlayan Erdeniz, “Sezona iyi hazırlanmıştık. İyi de başladık. İlk devre geride kalan 14 maçın birçoğunda istediğimiz şeyleri sahaya yansıttık. Önemli maçların çoğunu kazandık. Bizden üstün gözüken takımlara da son topta kaybettik. Kazanabileceğimiz maçlardı. Anadolu Efes olsun, Darüşşafaka olsun… Ama 14 maçta 10 galibiyet hedeflerimiz doğrultusunda önemli” dedi.
 
“Sahamızda kazanmak istiyorduk”
Ligin 14’üncü haftasında kaybettikleri Beşiktaş maçıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Erdeniz, “Maça kötü başladık. Ardından maçı dengeye getirdik ve ortak olduk. Kendi sahamızda kazanmak istiyorduk. Sonuna kadar mücadele ettik ama Beşiktaş maçın sonunu daha iyi oynadı. Kazanmayı bildiler. Onları tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
“Taraftarsız oynanması avantaj”
Pazar günü karşılaşacakları Sakarya maçı hakkında da konuşan kaptan Erdeniz, “Sakarya maçının taraftarsız oynanması bizim için bir avantaj. Ama kendi evinde iyi oynayan bir ekip. Onlar da ilk devreyi iyi bir galibiyet yüzdesi ile bitiriyorlar. Maça iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Oraya gidip elimizden geleni yapıp ilk devreyi galibiyetle kapatmak istiyoruz.  Türkiye Kupası’nda da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Sıralama belli olmadığı için henüz rakibimiz belli değil. İlk maç çok önemli. İlk maçı kazanmak istiyoruz” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi