İlk mağlubiyet 71 - 57

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İlk mağlubiyet 71 - 57
A
a

Nesine.com Eskişehir Basket, Final-Four 3’üncü maçında Astra Group Sakarya BŞB’ye 71-57 yenilerek gruptaki ilk mağlubiyetini aldı.

Sütiş Eskişehir
7-0’lık seriyle başladılar
Maça Yunus, Buğrahan, Evren, Duncan ve Cemal ilk 5’i ile başlayan temsilcimiz, hava topunu kazansa da ilk hücumda sayı bulamadı. Sakarya hücumunda Kerem Özkan’ın hücum süresinin son saniyesinde attığı şut panyaya çarpıp sayı oldu. Cemal ile pota altında üst üste iki kez sayı fırsatını kaçıran temsilcimiz rakibin 7-0’lık serisine dur diyemedi. Duncan ile ilk sayısını bulan temsilcimiz, birçok hücumdan boş döndüğü periyodu 19-16 geride kapattı.
 
Başa baş oyun
İkinci periyotta 4-0’lık karşılıklı serilerin ardından Duncan’ın 3’lüğü skoru eşitledi. Troy Gillenwater’ın iki serbest atışı sonrası temsilcimiz skoru 25-23 yapıp ilk kez öne geçti. Karşılıklı sayıların atıldığı periyotta zaman zaman tekrar öne geçen Dev Adamlar, periyodu üstün kapatmayı başaramadı. Savunmayı sertleştiren Sakarya ekibi, Josh Duncan’ı sıkı tutunca periyodu da 34-32 önde kapatmayı başardı.
 
Rakibi yakalayamadık
Maçın 3’üncü çeyreğine 2 sayı geride başlayan temsilcimiz bu periyotta oyundan koptu.
Sakarya ekibi son periyoda 55-43 üstün girdi. Son periyotta Dev Adamlar farkı eritmek için çabalasa da bunu başaramadı ve sahadan 71-57 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla temsilcimiz 3’te 3 yapan Sakarya’nın 1 basamak altında yer aldı.
 
1. Periyot
Astra Group Sakarya BŞB - Nesine. com Eskişehir Basket: 19-16
2. Periyot
Astra Group Sakarya BŞB - Nesine. com Eskişehir Basket: 34-32
3. Periyot Sonucu
Astra Group Sakarya BŞB - Nesine. com Eskişehir Basket: 55-43
4. Periyot
Astra Group Sakarya BŞB - Nesine. com Eskişehir Basket: 71-57
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi