İldiz futbolcularla toplantı yaptı: Yakışmadı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İldiz futbolcularla toplantı yaptı: Yakışmadı!
A
a

Es Es, TFF 1. Lig’in 9’uncu haftasında oynayacağı Erzurumspor maçının hazırlıklarına dün başladı. Deneyimli teknik adam Yücel İldiz antrenman öncesinde yaptığı toplantıda futbolcularına 'Yakışmadı' dedi, savunma oyuncularına hatalarını anlattı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Artık hata istemiyor

Erzurumspor maçı 22 Ekim Pazar günü 15.30’da oynanacağı için dün saat 15.30’da antrenman yapan Siyah-Kırmızılı ekip, hazırlıklara başladı. Teknik Direktör Tücel İldiz Antrenman öncesi talebeleriyle saha içinde kısa bir toplantı yaptı. İldiz,Adana Demirspor’a karşı sergilenen performansın kendilerine yakışmadığını belirten İldiz, artık hata yapma lükslerinin kalmadığını ve Erzurumspor maçını mutlak kazanmaları gerektiğini vurguladı.

1,5 saat sürdü

Antrenman öncesinde saha içinde yaklaşık 15 dakikalık toplantının ardından antrenmana geçen ekip, ısınma hareketleriyle çalışmaya başladı. Ardından 5’e 2 pas çalışması yapan Siyah-Kırmızılılar antrenmanın üçüncü bölümünde ise taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirildi. Kırmızı Şimşekler, Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor maçı hazırlıklarını bugün yapacakları antrenmanla sürdürecek.

Prim etkili olmadı

Eskişehirspor yönetiminin, Adana Demirspor maçı öncesi yaptığı prim dopingi etkili olmadı. Adana da kamp yapılan otelde Manisa maçının primi olan 200 Bin lirayı takıma dağıtan ve Adana Demir maçına takımı galibiyet parolası ile uğurlayan yönetim, alınan 3-1’lik yenilgiyle yıkıldı.Diğer taraftan Kaptan Erkan Zengin’in dağıtılan primden %10 kesinti yapılarak tesis personeline dağıtılması yönünde istekte bulunduğu, önümüzdeki günlerde personele de primlerinin dağıtılacağı öğrenildi.

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
osman kaya 18 Ekim 2017 11:17

Erkan Zengin , Hürriyet ,Hasan Hüseyin ve Semih Şentürk bu takımda el freni görevi görüyorlar.. ha arada bir gol attıklarıda oluyor ama hepsi o kadar ..

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi