Ahmet Ataç 15 02 2024

İl Encümen Toplantısı Yapıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İl Encümen Toplantısı Yapıldı
A
a

Haftalık Gerçekleştirilen İl Encümen Toplantısı Vali Mustafa Tutulmaz’In Başkanlığında İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda Yapıldı.

Sütiş Eskişehir
Haftalık gerçekleştirilen İl Encümen Toplantısı, Vali Mustafa Tutulmaz’ın başkanlığında İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda yapıldı.
Toplantıya İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Murat Toy ile İl Encümen Üyeleri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan ve ilk olarak İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili olarak göreve başlayan Murat Toy’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Mustafa Tutulmaz, devletin vatandaşlardan aldığı gücü yine vatandaşa hizmet olarak sarf edildiğinin altını çizerken, bulunulan makam ve mevkiinin gereğinin de bu olduğunu ifade etti. Bu nedenle kendilerine verilen yetki ve sorumlulukları vatandaşa en iyi şekilde hizmet vermek adına kullanılmasının önemini vurgulayan Vali Tutulmaz, vatandaşlarımıza daha huzurlu, daha mutlu ve daha yaşanılabilir ortam sağlamak için kamu kurum ve kuruluşlarının uyum içerisinde çalışmalar sürdüreceğini sözlerine ekledi.
Encümen gündeminde yer alanmaddelerin görüşülerek karara bağlandığı toplantı, görüş ve önerilerin sunulmasıyla sona erdi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi