İkisi rakip olacak, biri 3. Lig'e gitti...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İkisi rakip olacak, biri 3. Lig'e gitti...
A
a

Eskişehirspor'un eski oyuncularında son durum... Fıratcan Ümraniye'ye kiralanırken, Ferhat 3. Lig'e gitti. Tarık Çamdal da rakip olacak.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri...

Fıratcan Ümraniye’ye kiralandı

Eskişehirspor altyapısında yetişerek sezon başında Trabzonspor’a transfer olan Fıratcan Üzüm TFF 1. Lig ekiplerinden Cesar Grup Ümraniyespor’a kiralandı. Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ’den Borsa İstanbul’a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Fıratcan Üzüm, 2019-2020 futbol sezonu ikinci yarısı için bedelsiz olarak Ümraniyespor Kulübüne kiralanmıştır." ifadeleri kullanıldı.
 
Ferhat 3. Lig’e gitti

Eskişehirspor ile yollarını devre arasında ayıran Ferhat Kiraz’ın yeni takımı belli oldu. Deneyimli futbolcu, Türkiye 3. Lig 1. Grup’ta yer Ci Group Buca'ya imza attı. Siyah Kırmızılı ekipte 1 sezon forma giyen deneyimli futbolcu, bu sezon 9 karşılaşmada forma giyerken 1 asist yapmıştı.
 
Tarık Çamdal rakip olacak

TFF 1. Lig'de bu sezon şampiyonluk hedefleyen ve Süper Lig'e çıkmak isteyen Adana Demirspor, Antalyaspor ile yollarını ayıran Tarık Çamdal'ı transfer etti.  Adana Demirspor, 28 yaşındaki oyuncu ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandığını Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi.  Tarık Çamdal, Antalyaspor ile sözleşmesini devre arası transfer döneminin son gününde sonlandırmıştı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi