İkinci eseri okuyucuyla buluştu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İkinci eseri okuyucuyla buluştu
A
a

Eskişehir Kültür Sanat Derneği (ESKÜDER) üyesi Eskişehirli Şair Havva Tektaş'ın 2’nci eseri olan ‘Kırmızı Gül' şiir kitabı okuyucularla buluştu. 

Sütiş Eskişehir
Şiir kitabı için, Eskişehir Tepebaşı Özdilek Kültür ve Sanat Merkezi'nde, ESKÜDER tarafından etkinlik düzenlendi. Program, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

Daha sonra programın açılış konuşmasını yapan ESKÜDER Başkanı Gazi Durusu, “Eskişehirli şair Havva Tektaş’ın büyük emekle hazırladığı 2’nci eseri 'Kırmızı Gül' isimli şiir kitabı, Eskişehir'imizin kültür ve sanat yönünü tanıtmaktadır. Şairimizin çalışmalarını tebrik eder, başarılar dilerim” dedi.

Ardından, Şair Havva Tektaş'ın 2’nci eseri tanıtıldı. Eskişehir’de ikamet eden Azerbaycanlı şair Azeryar Daneshver’in, şair Havva Tektaş'ın biyografisini sunduğu etkinlik, müzik eşliğinde şiirlerin okunması ve bütün şairlerin kendi eserleri okuması ile devam etti. Şiir ve söyleşi etkinliğinin sonunda, Şair Havva Tektaş'ın ikinci eseri, düzenlenen imza töreni ile okuyuculara takdim edildi. Eskişehirli şairleri temsilen, şair Ramazan Terzioğlu tarafından, Şair Havva Tektaş'a çiçek buketi armağan edildi.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi