İki Küçük Arkadaş En Çok Sevdikleri Oyuncak Bebeklerini Deprem Bölgesine Gönderdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İki Küçük Arkadaş En Çok Sevdikleri Oyuncak Bebeklerini Deprem Bölgesine Gönderdi
A
a

Bilecik’İn Osmaneli İlçesinde Depremzedeler İçin Yardımların Toplandığı Merkeze Anneleriyle Gelen İki Küçük Kız, En Çok Sevdikleri Bebeklerini Deprem Bölgesindeki Arkadaşlarına Gönderdi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bilecik’in Osmaneli ilçesinde depremzedeler için yardımların toplandığı merkeze anneleriyle gelen iki küçük kız, en çok sevdikleri bebeklerini deprem bölgesindeki arkadaşlarına gönderdi.
İlçede toplama merkezine annesiyle gelen 9 yaşındaki Belinay Önal ile 6 yaşındaki Elif Nur Kaya, en sevdikleri oyuncak bebeklerini ve kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını deprem bölgesindeki arkadaşlarına göndermek için görevlilere teslim etti. Küçük Belinay ve Elif Nur, gönderdikleri bebeklerin birinin üzerine "Sizleri çoook seviyoruz, Allah’a emanet olun. Allah yardımcınız olsun", diğerinin üzerine ise "Belinay Önal, 9 yaşındayım. Elif Nur Kaya 6 yaşındayım. En sevdiğimiz uyku arkadaşlarımız Bilecik/ Osmaneli depremzede kardeşlerime" notunu yazdı. Bebekleri teslim alan görevliler, bebeklerin üzerindeki notları okuyunca çok duygulandıklarını söylediler.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi