İki Kardeş Aynı Kazada Hayatını Kaybetti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İki Kardeş Aynı Kazada Hayatını Kaybetti
A
a

Afyonkarahisar’Da İki Kardeş Gece Yarısı Motosikletle Yolculuk Yaptıkları Esnada Bir Otomobile Arkadan Çarparak Kaza Yaptı. Kazada Kardeşlerden Biri Olay Yerinde Diğeri İse Hastaneye Götürüldüğü Sırada Hayatını Kaybetti. (İsmail Manav)

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar’da iki kardeş gece yarısı motosikletle yolculuk yaptıkları esnada bir otomobile arkadan çarparak kaza yaptı. Kazada kardeşlerden biri olay yerinde diğeri ise hastaneye götürüldüğü sırada hayatını kaybetti.
Kaza; dün gün gece yarısı Afyonkarahisar’ın Çobanlar ilçesi Kocaöz kasabası yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İsmail Manav’ın kullandığı 03 AAZ 553 plakalı motosiklet, Bolvadin istikametine seyir halinde iken Ekrem Sakarya idaresindeki 03 EN 656 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü İsmail Manav (28) ve motosiklette yolcu olarak bulunan kardeşi Berat Manav (19) ağır yaralandı.
Kardeşlerden biri olay yerinde hayatını kaybederken diğeri de ambulans ile Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ne götürüldüğü sırada tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.
Olayla ilgili polis tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi