İhtiyaç Sahiplere Yardımlarına Koştular

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İhtiyaç Sahiplere Yardımlarına Koştular
A
a

İhtiyaç Sahiplere Yardımlarına Koştular

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bilecik’te geçtiğimiz günlerde faaliyete geçen Anda Kardeşe Vefa Derneği Bilecik İl Temsilciliği ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koştu.
Tamamı gönüllü bireylerden oluşan dernek, kentte ihtiyaç sahibi aileleri ve vatandaşları tespit ederek gıda ve nakdi yardımda bulunuyor.
Dernek üyeleri, beyaz eşya, mobilya, gıda ve nakdi olmak üzere pek çok yardımı ihtiyaç sahipleriyle buluşturarak yaraları sarmaya devam ediyor. Korona virüs (Covid-19) salgınının etkilerini bir nebzede olsa hafifletmek için yardım severlerden gelen gıda bağışlarını ihtiyaç sahibi ailelerle buluşturan gönüllükler, mazlumun ihtiyaç duyduğu ‘Anda’ yanlarında olacaklarını söylediler.

"Gerek Bilecik’te gerekse başka illerde nerede bir mazlumun çağrısı varsa orda olmak için çabalıyoruz"
Dernek İl Temsilcisi Kadir Esat Kısacık, tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan covid-19 salgınından ötürü insanlık zor günler yaşadığını belirterek, "Bizler de bu zor günlerde bir gurup gönüllü arkadaşımızla birlikte ’Anda’ çatısı altında buluşarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olaya çalışıyoruz. Gerek Bilecik’te gerekse başka illerde nerede bir mazlumun çağrısı varsa orda olmak için çabalıyoruz. Mazlumun yayında olmak için can atan ve bu yola gönlünü koymuş birçok arkadaşımızla birlikte faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” ifadelerine yer verdi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi