İhracatçıya Eximbank desteği

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İhracatçıya Eximbank desteği
A
a

Eskişehir'de 26 Eylül'de açılan Türk Eximbank İrtibat Bürosu, kentteki ihracatçılara 175 milyon lira kredi ve sigorta desteği sağladı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, yaptığı yazılı açıklamada, Türk Eximbank Eskişehir İrtibat Bürosu aracılığıyla Eskişehir'den 23 firmaya kredi ve alacak sigortası desteği aktarıldığını ifade ederek, üyelerine destek olmaya devam edeceklerini vurguladı.

Türk Eximbank Eskişehir İrtibat Bürosu'nun kentteki ihracatçılar için önemli bir hizmet olduğunu aktaran Güler, şunları kaydetti:

"Destekler sayesinde ihracatçı firmalara kayda değer bir kaynak sağlandı. Büronun açılışından kısa bir süre geçmesine rağmen Türk Eximbank'ın Eskişehirli ihracatçılara sağladığı 175 milyon lira kredi ve sigorta desteği Eskişehir'de ihracata, üretime ve istihdama dönüştü. Türk Eximbank Eskişehir İrtibat Bürosu, eski Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay ve Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım'ın çabalarıyla hayata geçirildi ve onlara destekleri için teşekkür ediyorum. Türk Eximbank Eskişehir İrtibat Bürosu ile hem tüccar ve sanayicimize verdiğimiz sözü tuttuk hem de kısa bir zamanda şehir ekonomisine ciddi bir kaynak aktarılmasına vesile olduk. Üreten, ihracat yapan tüccar ve sanayicilerimize destek olmaya devam edeceğiz. Şehrimize ve ülkemize kazandıran üyelerimize yeni ufuklar açmayı sürdüreceğiz."
 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi