İgm Başkanı Çoban’Dan Görevden Alınan Genel Sekreter İle İlgili Açıklama:

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İgm Başkanı Çoban’Dan Görevden Alınan Genel Sekreter İle İlgili Açıklama:
A
a

Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, Görevden Alınan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Toy İle İlgili ‘Nede Görevden Alındı’ Sorusuna Yanıt Vererek, “Arkadaşımızın Herhangi Bir Yolsuzluğu Ya Da Sıkıntısı Yoktur” Yanıtını Verdi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, görevden alınan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Toy ile ilgili, “Arkadaşımızın herhangi bir yolsuzluğu ya da sıkıntısı yoktur” açıklaması yaptı.
İGM Mayıs ayı çalışmaları Burhanettin Çoban başkanlığında başladı. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı ya da ilgili komisyonlara havale edildi. Toplantıda İGM üyelerinin ‘Genel sekreter neden görevden alındı?’ soruları üzerine açıklamalarda bulunan Başkan Çoban, “Genel sekreterlerin göreve gelmesi ya da görevden alınması valilikler ile İçişleri Bakanlığı uhdesindedir. Büyüklerimizi demek ki bu şekilde uygun görmüşler. Fakat bazı çevreler tarafından iddia edildiği gibi arkadaşımızı herhangi bir yolsuzluk ya da başka bir suçtan dolayı görevden alınmamıştır” dedi.
Toplantı gerçekleştirilen gündem dışı konuların görüşülmesinin ardından sona erdi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi