İddialar doğru değil

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İddialar doğru değil
A
a

6 Ocak 2019 tarihinde yayınlanan “Onlar attı, Odunpazarı sahip çıktı” haberiyle ilgili olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı tarafından yazılı bir açıklama yapıldı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
6 Ocak 2019 tarihinde yayınlanan “Onlar attı, Odunpazarı sahip çıktı” haberiyle ilgili olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı tarafından yazılı bir açıklama yapıldı.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “ Konu Ankara Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı tarafından incelenmiş, söylenenlerin gerçeği yansıtmadığı belirlenmiştir. Söz konusu iddialarla ilgili olarak Eskişehir Odunpazarı İlçe Belediyesi’nden 07.01.2019 tarihinde bulunan 8 hayvanın kulak küpe numarası, mikroçip numaraları ve köpeklere ait fotoğraflar istenmiştir. Bu bilgiler tarım ve Orman Bakanlığı IX. Bölge Müdürlüğü’nün 17.01.2019 tarihli yazısında Mikroçip numarasının HAYBİS sisteminde kayıtlı olmadığı belirtilmiştir. Eskişehir Sivrihisar İlçesi Kaymaz Mahallesi’ne bırakılan köpeklere Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından mikroçip takıldığı iddiasının doğru olmadığı ve Eskişehir Odunpazarı İlçe belediyesinden gönderilen çip numaralarının, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile bir bağlantısının olmadığı, Bakanlık sisteminde de kayıtlı olmadığı tespit edilmiştir.”

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi