İçişleri Bakanı Süleyman Soylu istifa etti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İçişleri Bakanı Süleyman Soylu istifa etti
A
a

Flaş gelişme! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile görevinden istifa ettiğini duyurdu

Sütiş Eskişehir
 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Gayretle ve titizlikle yürütülen bir süreçte, tamamen salgının önlenmesine yönelik hafta sonu sokağa çıkma kararının uygulanmasının sorumluluğu, her yönüyle şahsıma aittir” dedi.
İçişleri Bakanı Soylu, yaptığı açıklamada, “Gayretle ve titizlikle yürütülen bir süreçte, tamamen salgının önlenmesine yönelik hafta sonu sokağa çıkma kararının uygulanmasının sorumluluğu, her yönüyle şahsıma aittir.
Başlangıçta kısıtlı saatlerde de olsa ortaya çıkan görüntüler, mükemmel yönetilen bu süreçle uyuşmadı. Yaşadığım onca tecrübe, sorumluluk kısmı üzerimizde olan bu olayda, böyle görüntülere yol açmamalıydı. İyi niyetle, hafta sonunda salgını ve bulaşı bir nebze durdurabilmek adına atılan bir adımdı. Hiç bir zaman zarar vermek istemediğim Aziz Milletimiz, hayatımın sonuna kadar da sadık olacağım Sayın Cumhurbaşkanım beni bağışlasın. Onurla yürüttüğüm İçişleri Bakanlığı görevimden ayrılıyorum. Tüm dostlara, mesai arkadaşlarıma Allahaısmarladık. Allah milletimizi korusun” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eskişehir li 12 Nisan 2020 23:06

Cumhuriyet tarihinin en iyi İçişleri bakanı ...vazgeç bakanım...bu halkın size ihtiyacı var....! içerdeki dışardaki hainler çok sevinecek..sevindirme hainleri bakanım....

2 6 Cevap Yaz
Odunpazarlı 12 Nisan 2020 22:27

Bütün CHP li belediye başkanlarına zorluklar çıkarmak için elinden geleni yapmıştı, ama koltuğu bırakan kendisi oldu. Ameller niyetlere göredir...Ne yaparsa herkes kendine yapar.

5 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi