İbrahim Üzülmez'den Jesse Sekidika açıklaması

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İbrahim Üzülmez'den Jesse Sekidika açıklaması
A
a

Eskişehirspor'dan Galatasaray'a giden Jesse Sekidika ile ilgili açıklama yapan Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez: "1 senedir onu takip ediyorum"

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Galatasaray'ın yeni transferi Jesse Sekidika ile ilgili, "Sekidika, benim 1 senedir takip ettiğim oyuncu. O transferi isterim. Galatasaray'ın kiralık olarak olumlu bakacağını düşünmüyorum. Fatih Terim'in ısrarla istediği bir oyuncu. Galatasaray'ın oyuncuyu bırakmasını isterim. Galatasaray doğru transfer yaptı. Kiralık verirlerse, oyuncu da bizi uygun görürse takımda görmek isterim" dedi.

"Sekidika'yı takımda görmek isterim"
Galatasaray'ın yeni transferi Sekidika hakkında sorulan soruya başarılı teknik adam şu cevabı verdi:
"Sekidika, benim 1 senedir takip ettiğim oyuncu. O transferi isterim. Galatasaray'ın kiralık olarak olumlu bakacağını düşünmüyorum. Yeni gelen bir transfer. Fatih Terim'in ısrarla istediği bir oyuncu. Galatasaray'ın oyuncuyu bırakmasını isterim. Böyle bir oyuncu bu ligde sprinter özelliklerle öne çıkıyor. Eskişehir'den beri takip ediyorum. Galatasaray doğru transfer yaptı. Kiralık verirlerse, oyuncu da bizi uygun görürse takımda görmek isterim."


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Dik Duruş 15 Ocak 2020 17:58

Alın anam alın bayan geminin malları bunlar Eskişehir spor un türk sporuna amme hizmetidir bu .

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi