İbrahim Sissoko’nun inanılmaz düşüşü!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İbrahim Sissoko’nun inanılmaz düşüşü!
A
a

Eskişehirspor TFF 1. Lig'e istediği gibi başlayamazken bundan en önemli etkenlerden biri de gol yollarından umudu İbrahim Sissoko’nun büyük formsuzluğu oldu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor’un kreatif anlamda en etkili futbolcusu olan İbrahim Sissoko’nun performansındaki düşüş devam ediyor. Geçen sezon ligin ikinci yarısında transferin açılmasıyla birlikte 14 maçta forma giyen ve 4 kez ağları havalandıran Sissoko, bu sezon forma giydiği 6 maçta beklenilen performansı sergileyemedi. Beklentilerin altında kalan ve özellikle hafta sonu oynanan Fatih Karagümrük maçında da 83 dakika sahada kalmasına rağmen son derece etkisiz olan oyuncu, hayal kırıklığı yaşatmaya devam ediyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses 8 Ekim 2019 01:35

Eskiden müzik kutuları vardı. Parayı veya para ile aldığın jetonu atmazsan çalmaz, hiç bir şey dinleyemezdin. Sissoko, Emre Güral, Milinkoviç, v.s. Bunlarda aynı parayı bastırırsan oynar. Taki jetonun bitene kadar. Bedava oynayanlar da ne yapsın? Aç karnına bu kadar.

0 4 Cevap Yaz
Basri 7 Ekim 2019 14:09

Sissoko para alamadığı için 2 kampın hiç birine katılmadığı gibi "kayınpederim öldü " ve " pasaportumu kaybettim " ayağına Fuat Çapayı haftalardır oyalamış bir türlü gelmemişti Aynı şekilde Emre Güralı da sayabiliriz bu oyuncular oynadığı müddetçe Eskişehirspor maç falan kazanamaz çünkü bu ikisi sahada yürüyorlar.

0 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi