İbrahim Sissoko Eskişehirspor taraftarına seslendi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İbrahim Sissoko Eskişehirspor taraftarına seslendi
A
a

Eskişehirspor’un başarılı futbolcusu İbrahim Sissoko Altınordu maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Kritik maçtan takım olarak galibiyete inandıklarını söyleyen Sissoko, “Yeter ki taraftarımız arkamızda olsun. Muhteşem destekleriyle bu maçtan galibiyet alacağız buna inanıyoruz” dedi.

Sütiş Eskişehir
Spor Toto 1. Lig’in çok zor bir lig olduğunu söyleyen Sissoko, “Ligde dengeler çok çabuk değişebiliyor. Şu an ki bulunduğumuz konum bize yakışmıyor. Altınordu maçını kazanacak güçteyiz. Takım olarak galibiyete inanmış durumdayız. Taraftarımız inanılmaz destek veriyor. Bu desteklerini Altınordu maçında da istiyoruz. Yeter ki taraftarımız arkamızda olsun. Muhteşem destekleriyle bu maçtan galibiyet alacağız” şeklinde konuştu

Geçtiğimiz hafta alınan Hatayspor maçını unutmak istediklerini söyleyen Sissoko, “Bize yakışmayan bir performans sergiledik. Maçın çok zor geçeceğini biliyorduk. Art arda yediğimiz goller sonra direncimiz düştü. Bu maçı artık geride bıraktık. Önümüzdeki çok önemli bir karşılaşma var. Tüm odağımızı bu maça verdik. Sahaya kazanmak için çıkacağız. 3 puanla ayrılan taraf olmak için savaşacağız” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi