Huzur Ve Asayişin Sağlanmasında Polisin En Büyük Destekçisi ‘Gece Kartalları’

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Huzur Ve Asayişin Sağlanmasında Polisin En Büyük Destekçisi ‘Gece Kartalları’
A
a

Afyonkarahisar’In Bolvadin İlçesinde Polisin Geceleri Huzur Ve Asayiş Sağlama Çalışmalarına ‘Gece Kartalları’ İsmiyle Ün Salan Mahalle Ve Çarşı Bekçileri Yoğun Bir Destek Sağlıyor.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde polisin geceleri huzur ve asayiş sağlama çalışmalarına ‘gece kartalları’ ismiyle ün salan mahalle ve çarşı bekçileri yoğun bir destek sağlıyor.
Bolvadin’de geceleri sokak sokak, cadde cadde devriye gecen mahalle ve çarşı bekçileri ile polis ekipleri yaşanabilecek olumsuz olaylara karşı etkin bir mücadele sergiliyor. Halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması, çarşı ve mahallelerin kontrol altına alınması amacıyla görev yapan mahalle ve çarşı bekçileri ile polis ekipleri ile gece sabaha kadar devriye gezerek yaşanabilecek olaylara karşı etkin bir mücadele yürütüyor. Bolvadin İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan bekçiler ve polisler sokaklarda otomobilleri, camileri, okulları, apartmanları, kabristanlıkları, parkları ve hemen her yeri gezerek huzur ve asayişin sağlanması için sürekli devriye geziyor.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi