Huzur Mahallesi okuluna kavuşuyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Huzur Mahallesi okuluna kavuşuyor
A
a

Deprem riski nedeniyle eğitim-öğretime ara verilen Şehit Serkan Özaydın İlköğretim Okulu Osmangazi Üniversitesi’ne ait eğitim binasına taşınacak.

Sütiş Eskişehir
Huzur Mahallesi Muhtarı ve sakinleri deprem riski nedeniyle eğitim-öğretime ara verilen Şehit Serkan Özaydın İlköğretim Okulu hakkında basın açıklamasında bulundu. Mahalleli adına konuşan Mahalle Muhtarı Refik Özaydın, “Mahallemdeki çocuklar komşu mahallelerdeki okullara gitmeye başladılar. Mehmet Ali Yasin İlkokulu, Orgeneral Halil Sözer Ortaokulu, Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu, Kurtuluş İlkokulu gibi mahallemize uzak olan okullarda eğitim görmeye devam etmekteler. Velilerimiz bu işten çok sıkıntı çekmekte olup her gün şikayetlerini dillendirmekteler. Bugün için Osmangazi Üniversitesine ait olan eğitim binası mahallemize okul olarak tahsis edildi. Bu bina ilkokula uygun hale getirilecek, eksiklikler en kısa sürede el birliği ile giderilip okulumuz eğitim-öğretime açılacak” diye konuştu.

Okulun açılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Özaydın, “Osmangazi Üniversitesi Rektörümüz Sayın Kemal Şenocak, AK Parti İlçe Başkanı Volkan Doğan, İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşad Önder Ceylan ve Mehmet Ali Yasin İlkokulu Müdürü Sedat Aslan’a mahallem adına şükranlarımı arz eder, teşekkürü borç bilirim” dedi. Okulun bahçesinde yer alan ekili domates ve derme çatma tuvaletin sorulması üzerine Özaydın, çevredeki inşaat işçileri tarafından yapıldığını ve en kısa sürede yıkılacağını belirtti.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi