Hüseyin Baradan çekilin aradan

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Hüseyin Baradan çekilin aradan
A
a

Hoca ile arasına girenlere böyle seslendi; Hüseyin Baradan çekilin aradan.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, “Hoca benim için çok saygıdeğer bir insandır. Her zaman söylerim ben Hoca’nın önünden geçmem. Hiçbir zaman ona bir saygısızlığım olmamıştır, olmaz da” dedi.

Ataç, ES TV’de Murat Taşkın ve Cihan Yıldırım’ın sorularını yanıtladı. Ataç, Pazar günü yapılan İnci Çayırlı konserini Yılmaz Büyükerşen ile birlikte izlediğini belirterek, “Benim için her şeyden önce Yılmaz Hoca’nın katılması çok önemliydi. Hakikaten haberimde yoktu. Onun geldiğini duyunca çok mutlu oldum. Beraber izledik konseri. Hoca’nın yıllardır bildiğim bir tutkusu vardır; Türk sanat Müziği... Çok sever... Türk Sanat Müziğini bir uzman derecesinde bilir. İnci Çayırlı ile eski dostlukları var rektörlük döneminden kalan bir dostluk” dedi.

Ataç, şöyle devam etti: “Hoca benim için çok saygıdeğer bir insandır. Her zaman söylerim ben Hoca’nın önünden geçmem. Hiçbir zaman ona bir saygısızlığım olmamıştır, olmaz da. Bizim hoca ile konuşacak çok şeyimiz var. Çok konumuz var... Ben Hoca’yı 62 yıllarından bilirim. Ben çocuktum, Hoca delikanlıydı. Kumla Kızılay kampı vardı. Çadırlı kamptı. O günlerden bu günlere Hoca’yı çok yakinen bilirim. Biz onunla belediye başkanlığında tanışmadık ki. Çok eski... Daha sonra benim büyüğüm abim onun asistanı oldu, iki dönem rektörlük yaptı. Benim oda başkanlığımda bizim kutlama gecelerimize katılırdı. Çok anımız var Hoca ile.”

Ataç, “Hoca ve Ataç tartıştığında araya girmeyin” uyarıları yapıldığının hatırlatılması üzerine “Eskiden Türk filmlerinde bir laf vardı. Hüseyin Baradan çekilin aradan” dedi. Ataç, “Hüseyin Baradan’ların sayısı bu aralar hayli fazla” denildiğinde “Tümen tümen” cevabını verdi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
reha mutlu 14 Mart 2018 15:30

Şimdi yaşlanmış ve köşesine çekilmis mali müşavir bir amcam ;Büyükerşenle akademi ilk kurulduğunda beraber olduklarını ve okul hayatını , akademi başkanı Orhan oğuzla ilişkilerini nasıl prof. olduğunu anlattı.Onlar bende kalsın hoca benim gözümde hiçde şimdiki imajında değil.Ne yapalım hayat böyle bir şey !

2 1 Cevap Yaz
dr nihat turktan 14 Mart 2018 10:25

Yilmaz bey ile1954 1955 eskisehir lisesi simdiki adi ataturk lisesinde mezunlar yilliginda resmimiz var ben lise 4 uncu siniftan mezunum yilmaz bey lise 3 uncu siniftan mezun osene liseler cift mezun verdi boylece eski gunler aklima geldi yilmaz beye saglikli gunler dilerim selamlar

0 2 Cevap Yaz
Ziya 14 Mart 2018 10:14

Bunların işi gücü tuluat! hakikaten tiyatroyu çok sevdikleri bu konuda yetenekli oldukları da anlaşılıyor. Önce ufak tefek atışmalar sonra iyi polis kötü polis numaraları! Neyse fark etmez! 2019 da bizimle deyulsunuzdur.

5 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi