Hürriyet Güçer imza için ne istedi?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Hürriyet Güçer imza için ne istedi?
A
a

Eskişehirspor’un yeni başkanı ve yönetimi, Teknik Direktör Fuat Çapa ile birlikte transfer tahtasını açmak için İstanbul’da yoğun uğraş veriyor. İmza vermemekte direnen Hürriyet Güçer’in yönetime haber gönderdiği öğrenildi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor formasını başarıyla taşıyan eski kaptan Hürriyet, kendi alacağının söz konusu olmadığını belirterek, merhum Ediz Bahtiyaroğlu’na verilen sözün tutulması karşılığında imza vereceğini söyledi.

İstanbul’a çıkarma yapan Eskişehirspor yönetim kurulu üyeleri ve Teknik Direktör Fuat Çapa, transferi açmak için çalışmalarını İstanbul’da sürdürüyor. İki buçuk sezondur devam eden transfer yasağını Haziran ayına kadar açmak için İstanbul’a üst kuran Başkan Kaan Ay ve ekibi, kalan son birkaç dosyayı çözmek için seferber oldu. İmzası gereken 71 dosyanın yüzde 95’inden imza almayı başaran Es Es, imza vermemek için direnen iki futbolcu ve bir yardımcı teknik adama takıldı. Kaan Ay ve yönetim kurulu üyeleri bu imzaları almak için çabalıyor. Transferi açmak için ellerinden geleni yaptıklarını ve sona yaklaştıklarını belirten Başkan Ay, taraftarlardan sabırlı olmalarını istedi.

Halil Ünal ev sözü vermişti

Henüz 26 yaşındayken 5 Eylül 2012 Tarihinde hayata gözlerini yuman futbolcunun vefatı sonrası, dönemin başkanı Halil Ünal, merhum futbolcunun sözleşmesinde yer alan alacaklarının ödeneceğini belirterek, futbolcunun ailesine de bir ev alınacağını söylemişti. Aradan geçen 7 yıla rağmen ne alacakları nede ev konusunda verilen sözlerin tutulmamasına kızdığı öğrenilen Hürriyet Güçer’in, kendi alacağı olan 1 Milyon 253 Bin TL’nin sorun olmadığını fakat Ediz’e verilen sözlerin tutulmamasından dolayı, imza vermeye yanaşmadığı iddia edildi.

“Ediz’e verilen sözler tutulsun”

İmza vermeyen isimler arasında yer alan Hürriyet Güçer’le ilgi olarak sürpriz bir gelişme yaşandı. Alınan bilgiye göre yönetime imza konusunda haber gönderen oyuncunun, kendi alacağının söz konusu olmadığını, yakın arkadaş olduğu merhum futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu’na verilen sözün tutulması halinde, imza vereceğini söylediği gelen haberler arasında.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
hüseyin 25 Ocak 2019 11:31

hakan bak 7 yıl diyor ediz diyor...senin maaşın 7 gün gecikse neler derdin

0 2 Cevap Yaz
Hakan 24 Ocak 2019 23:35

hasan sen tam bir büyük takım sever ve EsEs düşmanısın.nasıl iyi yapmış. Burada yazma git başka yerde yorum yap.

2 1 Cevap Yaz
Kadir 24 Ocak 2019 23:15

Gerek kalmadı zaten transfer işi olmadı.EsEs düşşmanları göbek atabilir

1 1 Cevap Yaz
hasan 24 Ocak 2019 16:58

Doğru yapmis

6 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi