Hürriyet Gücer 1 yıl daha Eskişehirspor'da

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Hürriyet Gücer 1 yıl daha Eskişehirspor'da
A
a

Eskişehirspor’un özverili kaptanı Hürriyet Gücer, ‘Futbolu bırakacak mı, bırakmayacak mı?’ sorusunu yanıtladı. 37 yaşındaki orta sahanın dinamosu, “Fiziken gayet iyiyim. Bir yıl daha yuvamdayım” dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kırmızı kart görmedi
Bugün oynanacak Adanaspor maçının ardından Eskişehirspor’daki 6’ncı sezonunu tamamlayacak olan Hürriyet Gücer, 2017-18 sezonunda 29 lig, 1 de kupa maçında forma giydi. Bu sezon tek golünü geçen hafta Boluspor filelerine atan kaptan, sezon boyunca 9 kez sarı kart gören Hürriyet, 2 bin 586 dakika forma giydi ve hiç kırmızı kart görmedi.
 
“Golümü attım mutluyum”
Yılmaz Vural’ın takımın başına geçmesiyle hücuma da katkı yapmaya başladığını  belirten kaptan, “Oyunu iki yönlü oynamak istiyorum ama bu bazen mümkün olmuyor. Yılmaz hoca geldiğinden beri bana sürekli ‘hücumlara katıl’ diyor. Boluspor maçında elimden geldiğince ileri çıktım. Sonunda golümü de attım. Mutluyum” dedi.
 
Hedefi kupa kaldırmak
Eskişehirspor Kaptanı Hürriyet Gücer 37 yaşında olmasına rağmen fiziken hala kendisini çok iyi hissettiğini belirtti. Hürriyet “Bir sezon daha oynayabilecek gücü hissediyorum. Yuvama yani Eskişehirspor’a önümüzdeki sezon da saha içinde hizmet edeceğim. Umarım 2018-19 sezonunu şampiyonlukla noktalarız. Bende kariyerimin son sezonunda belkide en önemli kupayı kaldırırım” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
dhdhhddhfj 25 Ağustos 2018 15:18

peki... bu sene bakalım acaba hürriyet yüzündenmi yoksa bütün takımınmı?

0 0 Cevap Yaz
eses 5 Mayıs 2018 10:20

Hürriyet' e teşekkür edip gençlerle devam etmek lazım. Eski gücü yok, orta saha yol geçen hanı gibi oldu, yediğimiz gol sayısı zaten bunu gösteriyor.

3 1 Cevap Yaz
sadık

aynı fikirdeyim ..sen bir yıl daha futbol oynamak isteyebilirsin ama maalesef orta saha için yaşın çok geçkin..

0 1
Marmara kazim 4 Mayıs 2018 09:30

Ben uzun zaman once birakti saniyordum demekki birakmamis

7 1 Cevap Yaz
babanın oğlu kemal

tabi sen istanbul takımlarını tvden izlediğinden böyle şeylerden haberin yok. maçı izleyen renk körü bile hürriyetin kafasındaki kanları gördü, sen ne diyon?

1 6
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi