Hukuk guguk oluyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Hukuk guguk oluyor
A
a

AK Parti Odunpazarı Kadın Kolları Dördüncü İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Esma Çakır Eserkaya yeniden Odunpazarı Kadın Kolları İlçe Başkanlığı’na seçildi.

Sütiş Eskişehir
AK Parti Yardımcısı Harun Karacan, "Biz, millete hizmet için kurulduk, asla rehavete kapılmayız. Milletin güvenini, teveccühünü asla boşa çıkarmayız." dedi.

Foto Galeri

Karacan, Eskişehir Odunpazarı İlçe Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirdiğini belirtti.


Bugün bu salondaki yüreği umutla dolu, geleceğe umutla sarılan, aydınlık yarınlara umutla bakanları selamladığını vurgulayan Karacan, şöyle konuştu:


"Odunpazarı İlçe Kadın Kollarımız öyle önemli bir günde kongresini gerçekleştiriyor ki, bu tarihimize atılan kara günü hatırlamamıza vesile oldu. Bugün 5 Kasım, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Danıştay tarafından 10 ay hapis cezası aldığı için belediye başkanlığından düşürüldüğü günün 19. yılı. Ardından hapse girdi. Milli iradenin Türk siyasi tarihinde yok sayıldığı en büyük olaydır. Ama bu ülkeye hizmet etmesine engel olamadılar. Cumhurbaşkanımız tekrar küllerinden doğdu. Halkımız, gasbedilen hakkını onu Başbakanlığa ardından Cumhurbaşkanlığına taşıyarak vefasını, kadirşinaslığını gösterdi. Bundan sonra da şer güçlerin hiçbir şekilde ülkemizin büyümesine, yükselmesine, demokrasiye sekte vurmasına izin vermeyeceğiz. Ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmasına asla engel olamayacaklar."


Karacan, aynı zihniyetin bugün de hem ülkede hem de Eskişehir’de bunu yapmaya çalıştığını ancak bu defa başarılı olamayacaklarını belirterek, "Bu halk iki defa haksızlığa asla müsaade etmeyecek. Çünkü kendisine hizmet edeni gördü." ifadesini kullandı.



"Çok yakında kendi aracımızı ve uçağımızı yapacağız"

Türkiye’nin nereden nereye geldiğini bu kadirşinas halkın bildiğine işaret eden karacan, şu değerlendirmelerde bulundu:


"Bugün Türkiye, kendi Altay Tankını, kendi helikopteri Atak’ı yapan, silahlı ve silahsız İnsansız Hava Araçlarını yapan bir ülke haline geldi. Çok yakında kendi aracını, kendi uçağını yapan ülke haline geleceğiz inşallah. Bütün bunlar, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliği ve liderliği, AK Parti kadrolarının liderine, ülkesine, şehrine ve teşkilatına sahip çıkmasıyla oldu. Yani sizlerin sayesinde oldu. Büyük Türkiye’yi güçlü Türkiye’yi 2023 Türkiye'sini hep birlikte bu AK kadrolar ile gerçekleştireceğimize hiç şüpheniz olmasın. Biz, millete hizmet için kurulduk, asla rehavete kapılmayız. Milletin güvenini, teveccühünü asla boşa çıkarmayız."


Karacan, Eskişehir’e bakıldığında yerelde birilerinin boş teneke gibi ses çıkarmaya devam ettiğini iddia ederek, "Artık kendileri de inanmıyor söylediklerine. Hep iftira, hep yalan... Bu tükenmişliğin göstergesidir. Yıllardır hala aynı türküyü çağırıp, geziyorlar 'Engelliyorlar da engelliyorlar.' Ya arkadaş, sen hukuk çerçevesinde doğru düzgün iş yaptın da seni kim engelledi? Kendileri için olduğunda 'hukuk' diyenler başka insanların hakkı hukuku olduğunda hukuk guguk oluyor, yok öyle yağma. Bizler kavganın çatışmanın değil, dayanışmanın, paylaşmanın, kucaklaşmanın tarafında bir kitleyiz. Şeyh Şaban-ı Veli’nin sözü ile sözlerime son vermek istiyorum; (Gelişiniz güle güle, Gidişiniz güle güle, Her işiniz güle güle.)" dedi.


AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay da Türk siyasi tarihinde çok önemli rolleri üstlenen kadınların 2019 yılı için atılan adımlarda daha çok çalışıp, birlik beraberlik içinde yollarına devam edeceklerini belirterek, "Türkiye yeni bir döneme girerken bizlere çok daha fazla sorumluluk düşüyor. Yeni Türkiye, kadın bakış açısı ve sorumluluğuyla, kadınlarımızın omuzunda yükselecek. Geçmişten bugüne kadar kadınlarımız bu topraklarda birçok işlere imza attılar. Bir kadın bir işi yeter ki istesin. Kadın isteyince her şeyi yapar ve her zorluğun altından kalkar. " ifadesini kullandı.


Kongreye İl Başkanı Dündar Ünlü, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi