Hocanın istediği oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Hocanın istediği oldu
A
a

Eskişehirspor’da futbolcuların geciken alacaklarının ödenmesini ve takımın devre arası kampında kafasının rahat olmasını isteyen Teknik direktör Yücel İldiz, bugün başlayacak devre arası kampında, mesaiye huzurlu bir şekilde başlayacak.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
TFF 1. Lig maratonunda ikinci yarı maçları için geri sayıma geçen Eskişehirspor, devre arası kamp mesaisine bugün başlayacak.

HOCA’NUN İSTEDİĞİ YERİNE GELDİ
23 Aralık ta oynanan Adanaspor maçıyla birlikte ilk yarı perdesini kapatan takımda, futbolcularına 8 gün izin veren, futbolcuların geciken alacaklarının ödenmesini ve devre arası kampına takımın sorunsuz ve kafaları rahat bir şekilde başlamasını isteyen Teknik direktör Yücel İldiz, Başkan Halil Ünal’ın bazı oyunculara ödemeleri yapması ve günü gelen futbolculara da yapmaya devam edecek olmasından dolayı mutlu.
 
HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN
Aynı zamanda teknik kadroya da iki aylık ir maaş ödemesi yapan Başkan Halil Ünal, bugün başlayacak devre arası kampının hayırlı ve uğurlu geçmesi dileğinde bulundu.
Sezona kamp yapmadan giren takımın, bu yüzden ilk yarı büyük zorluklar çektiğini hatırlatan Başkan Ünal, ligin ikinci yarısına takımın en iyi şekilde hazırlanacağına inandığı söyledi.
 
KAMP SÜRESİ UZADI
Diğer taraftan daha önce 2-11 Ocak tarihlerinde Antalya da gerçekleştirilecek devre arası kampı, liglerin 20 Ocak tarihine ertelenmesi sayesinde uzatarak, 2-16 Ocak tarihleri arasına çeken Eskişehirspor, kampın ilk mesaisine bugün başlayacak.
 
YOĞUN KAMP PROGRAMI
Teknik kadro ve futbolcular Antalya Concorde De Luxe Repost Otel’de bugün toplanacak ve ilk çalışmasını saat 17.00’da gerçekleştirecek.
Teknik direktör Yücel İldiz, 14 günlük kamp sürecinde yoğun antrenman programının yanı sıra üç hazırlık maçı yaptıracak. 4 Ocak Perşembe günü Erbaaspor ile özel maç serisine başlayacak Siyah kırmızılı takım, 6 Ocak Cumartesi gününü Gençlerbirliği, 10 veya 11 Ocak tarihinde ise Trabzonspor ile karşılaşacak.

16 Ocak tarihinde kampı bitirecek takım, Eskişehir’e gelerek izin yapmadan 20 Ocak Cumartesi günü sahasında oynayacağı İstanbulspor lig maçı hazırlıklarına başlayacak.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi