Hisarcık Anadolu Lisesi’Nde Yılsonu Şöleni Ve Mezuniyet Töreni

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Hisarcık Anadolu Lisesi’Nde Yılsonu Şöleni Ve Mezuniyet Töreni
A
a

Hisarcık Anadolu Lisesinde Yılsonu Şöleni Ve Mezuniyet Töreni

Sütiş Eskişehir
Hisarcık 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesinde 2021-2022 eğitim öğretim yılı yılsonu şöleni ve mezuniyet töreni gerçekleştirildi.
15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesindeki yılsonu şöleninde, yumurta taşıma, halat çekme, elma yeme, şarkı tahmin etme, yoğurt içinde altın arama ve sandalye kapma gibi birçok yarışlar yapıldı. Öğrenciler solo ve koro şarkılar söyleyerek müzik yetenekleri ile şölene ayrı bir güzellik kattılar. Şölene okuldaki tüm sınıf öğrencileri farklı yarışmalar ile katıldı.
Pilav ayran ikramıyla devam eden yılsonu şöleninin ardından mezuniyet töreni başladı. Mezuniyet töreninde 12. sınıf öğrencileri cübbe ve fes ile tören alanına giriş yaptılar. Öğrencilerin mezuniyet belgeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, Şube Müdürü Şerif Ahmet Can ve öğretmenler tarafından verildi.
Günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdür İlhan Cebeci, mezun olan öğrencilere, yüksekokul eğitimlerinde ve yaşamlarında başarılar diledi.
Mezuniyet belgelerinin verilmesinden sonra kep atma töreni büyük bir coşkuyla yapıldı. Solo ve koro şarkılar söyleyerek mezuniyet törenini kutlayan öğrenciler, müzik eşliğinde mezun olmanın sevincini yaşadılar.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi