Hiç mi vicdanınız sızlamadı? Eskişehir'de çok sayıda köpek öldürüldü...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Hiç mi vicdanınız sızlamadı? Eskişehir'de çok sayıda köpek öldürüldü...
A
a

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde çok sayıda köpeğin zehirlenerek öldürülmesinin ardından yetkililer şüphelileri yakalamak için çalışma başlatırken, güvenlik kameraları tek tek inceleniyor

Sütiş Eskişehir
Eskişehir son dakika haberi: Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde çok sayıda köpeğin zehirlenerek öldürülmesinin ardından yetkililer şüphelileri yakalamak için çalışma başlatırken, güvenlik kameraları tek tek inceleniyor.
Seyitgazi ilçesinde henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı çok sayıda köpek zehirlenerek öldürüldü. İlçe meydanında bazı köpeklerin öldüğünü, bazılarının ise acı içinde can çekiştiğini gören vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. Birçok farklı noktada ölmüş köpek gören ilçe halkı da durumdan tedirgin oldu. Hayatını kaybeden köpeklerin leşlerinin, Seyitgazi Belediyesi ekipleri tarafından toplanarak ilçe çöplüğüne atıldığı belirtiliyor.
Olayla ilgili Seyitgazi İlçe Kaymakamlığı ile İlçe Emniyet Amirliği tarafından inceleme başlatıldı. Şüphelilerin bulunması için başlatılan çalışmalarda, güvenlik kameraları da tek tek inceleniyor. Çalışmalar sonrasında köpekleri zehirleyen şüpheli veya şüpheliler tespit edilecek.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hasan 29 Ocak 2020 22:40

Son durum nedir? Kaç canlı katledildi?

0 0 Cevap Yaz
Eses 29 Ocak 2020 14:55

Ölen hayvanların hemcinsleri afette can kurtarıyor, uyuşturucuyu buluyor, engelli vatandaşlara el, ayak, göz, kulak oluyor. Bunları zehirleyen yaratıkların ne faydası var?

0 8 Cevap Yaz
DKC 29 Ocak 2020 12:51

Ah ulan ahhh, zalimsin hayat çok acımasızsın... Neden peki neden? Yazık günah değilmi? Hiç konuşamıyorlar diye mi tüm bunlar? Ah bir konuşabilse şu canlılar neler söyler neler. Savunmasız diye mi yapılıyor bunlar? Zaten vicdanı olan hiç kimse kendinden güçsüz olanı ezmez ezemez, vicdanı izin vermez. Bunu yapanları inşallah ne ölünce toprak, nede yaşarken yeryüzü kabul etmesin. İnşallah bunu yapanlar en yakınının en sevdiğinin can çekişerek ölmesini izler

0 9 Cevap Yaz
Zafer Dönmez 29 Ocak 2020 12:32

Allah belanızı versin şerefsizler. Hayvanı sevmeyen insanı sevmez.

0 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi