Herve Kage Eskişehirspor'a imzayı attı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Herve Kage Eskişehirspor'a imzayı attı!
A
a

Eskişehirspor'un şehre getirdiği Herve Kage resmi imzayı attı. Eskişehirspor Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde deneyimli oyuncu ile 1 yıllık imza atıldı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal’ın dün 53. Yıl kutlamalarında ‘Belçika’dan çok özel bir futbolcu geliyor’ sözleri camiada heyecan yaratmıştı. Ünal’ın anlaşma sağladığı ve Eskişehir’e getirdiği futbolcu Herve Kage, Eskişehirspor tesislerine geldi. Önce Teknik Direktör Fuat Çapa daha sonra Başkan Halil Ünal ile görüşen 29 yaşındaki hücum oyuncusu ile anlaşma sağlandı. Eskişehirspor Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde deneyimli oyuncu Herve Kage ile 1 yıllık imza atıldı.

Herve Kage kimdir?

Herve Kage, Demokratik Kongo Cumhuriyetli futbolcu hücum oyuncusu. 10 Nisan 1989 doğumlu Herve Kage, 1,78m. boyunda. Sol kanatta oynayan 29 yaşındaki futbolcu Herve Kage sağ kanat ve orta saha olarak da görev yapabiliyor. Geçtiğimiz sezon Belçika kulübü KV Kortrijk'den Karabükspor'a kiralık olarak gelen Kage Süper Lig'de 13 maça çıktı ve 1 asist yaptı. Kariyerinde 265 maça çıkan Kage, bu maçlarda 36 gol 35 asistle oynadı.
Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi