Herkes Eskişehirspor'u konuştu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Herkes Eskişehirspor'u konuştu
A
a

Eskişehirsporlu genç oyuncuların aldığı başarılı sonuçlar Türk futbol kamuoyunda gündem olmaya devam ediyor. Özellikle sosyal medyada futbol camiasının önde gelen isimleri Es Es’ten övgü dolu sözler sarf ediyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor herkesin dilinde! Yaşanılan maddi kriz nedeniyle yeni sezonda transfer yasağını açamayan ve altyapıdaki genç oyuncularıyla lige devam etmek zorunda kalan Eskişehirspor’da her şeye rağmen gurur tablosu yaşanıyor. Siyah Kırmızılı genç oyuncular giydikleri formanın hakkını her maçta sonuna kadar veriyor. Aldıkları galibiyet kadar gösterdikleri özverili performans Türk futbol kamuoyunda gündem olmaya devam ediyor.

Özellikle Eskişehirspor’un performansından övgüyle bahseden spor camiası bu mücadelenin herkese örnek olması gerektiğini söyledi. Teknik Direktör Yalçın Koşukavak, “Çok değerli onur mücadelesi yapıyorlar. Koca şehri taşıyorlar” derken, yorumcu-spiker Okay Karacan ise, “Eskişehirsporlu gençler yine Es Es bandoya çağrı yapmı. Play-Off gelsin” dedi. Fanatik Gazetesi ise “Bunun adı Eskişehir destanı” başlığıyla Es Es’ten övgü dolu sözlerle bahsetti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi