Özen'in duası tutmaz

ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen, "Elektriğe zam gelmesin diye hergün dua ediyoruz" ifadelerinde bulundu.

27 Mayıs 2022 09:08
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen, "Elektriğe zam gelmesin diye hergün dua ediyoruz" ifadelerinde bulundu. Şimdi bazı kişiler şebeke suyu hakkında, "Allah'ın suyu işte. Büyükşehir neden zam yaptı ki?" diyorlar. Cem Yılmaz'ın eski bir reklamı vardı hatırlarsınız, "Sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz" diye. Biz de bu Büyükşehir Belediyesi'ni eleştirenleri hükûmetin makineli tüfek gibi yaptığı zamlara karşı açıklama yaparken görmek isteriz. Her neyse; aslında boşuna laf sokuşturuyoruz. Zira ar damarı olmayanların en büyük silahı, zaten ar damarlarının olmamasıdır. Bu gibi tipleri utandıramazsınız... Biz dönelim ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen'in duasına. Sayın Özen'in moralini bozmak istemem ancak bu ülkede elektriğe zam gelmesin diye dua etmekle, çölde yağmur duasına çıkmak arasında pek fark göremiyorum. Netice itibarıyla yıl sonuna kadar elektriğe en az 1 – 2 kere daha zam gelecektir. Yani doğal olarak suya da zam gelecektir. Tabii bir de iyi tarafından bakmak lazım. Önümüzdeki yaz aylarında zaten her şeye o kadar zam gelecek ki, su zammını da hissetmeyeceğiz. Arada kaynayıp gidecektir.

Yasaklar Cumhuriyeti
Eskişehir'de gençlik festivalinin yasaklanması henüz hafızalardan silinmeden, benzeri bir yasak da Isparta'dan geldi. Belediye tarafından düzenlenen Gül Festivali hakkında bir yasaklama kararının geldiğini öğrenince çok üzüldük. Bu kez hedefteki isim muhteşem bir sese sahip olan ses sanatçısı Melek Mosso idi. Malum çevrelerin Isparta Valiliği'ne verdiği dilekçe ise akıllara durgunluk veren ifadelerle doluydu. Dilekçede sanatçı Melek Mosso hakkında "Ahlaksızlığı özendiren kadın" ifadesi kullanılıyor ki, asıl ahlaksızlık bir kadının iffetine dil uzatmak değil midir? Farkında mısınız bilemiyorum; fakat görünmez bir el Türkiye'yi karanlığın uçurumlarına sürüklüyor. Türkiye yasaklar Cumhuriyeti'ne, Mutsuz İnsanlar Cehennemine çevriliyor.

Bu işin şakası kalmadı
Benzine ve motorine yine zam geldi. Bu kaçıncı zamdır ben saymadım. Size de saymamanızı tavsiye ederim, Zamlarla aramızdaki seviyeli birlikteliği akışına bırakmak en iyisi sanırım. Şimdiki gençler bilmez eski ve güçlü Türkiye'de "Arabayla Turlamak" denilen bir aktivite vardı. Babadan – dayıdan yalvararak araba alınır, sürat yapmayacağız diye yeminler edilir, müziğin sesi açılır ve saatlerce şehir içinde arkadaşlarla gezilip durulurdu. Şimdi 2 kilometre öteye araba sürmek için Mısır'daki büyük amcanızdan miras filan kalması gerekiyor. Tabii benzine yapılan zammın iğneden ipliğe her şeyi etkileyeceğini unutmamak lazım. Yani anlaşılıyor ki bunlar daha iyi günlerimizmiş.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kamu 28 Mayıs 2022 00:05

Kamu görevlisine bak dua diyor sen işini iyi yap ki zamlara karşı önlem al. Devlet daireleri yan gelip yatma yeri değildir.

0 0 Cevap Yaz
Seçmen 28 Mayıs 2022 00:04

Tam chp oy vereyim diyorum kılıçdaroğlu çıkıyo iktidara Bi iftira atıyo tekrar dönüyorum ak partiye.

0 0 Cevap Yaz
Muhammed 27 Mayıs 2022 14:33

Estram çalışanlarının mağduriyetini de yazın lütfen

4 3 Cevap Yaz
Çiftelerli 27 Mayıs 2022 10:54

Türkiye Cumhuriyeti böyle bi enflasyon yaşamadı

6 9 Cevap Yaz
güllük

Ecevit iktidarındaki %70 enflasyon ve % 8500 gecelik faiz unutuldu galiba

4 3
Vatandaş

Muhalif kolisyonlarini çok çabuk unuttunuz hiç bir halt a yaramayan

0 2
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi