Her şey Trabzonspor dosyasına bağlı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Her şey Trabzonspor dosyasına bağlı!
A
a

Eskişehirspor’da Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek, basın mensuplarıyla bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu. Transfer yasağı ile ilgili konuşan Şimşek, “Trabzonspor dosyası kapanırsa transfer yasağını açma şansımız yüksek oranda artar. Ancak koskoca bir şehir bu dosyayı kapatamıyor” dedi

Sütiş Eskişehir
Takımda gelişme var
Geçtiğimiz gün tesislerde açıklamalarda bulunan Başkan Mehmet Şimşek, “1. Etap antrenmanlarının yüzde 60’ını 70’ini izleme şansım oldu” diyerek sözlerine başladı. Şimşek, “Takımda gelişme var. Geçen sezonki takımı koruduğumuz için bir güvencemiz var. Takımdan bir tek Cengiz Alp Köseer ayrıldı. Takım tecrübesiz kelimesini kabul etmiyoruz. Geçen sezon hepsi 20-25 maç oynadı. 30’un üzerinde bile oynayanlar da var. Disiplinli bir hocamız var. İdmanlarda güzel işler yapıyorlar. İnşallah bunu sezon içinde sahaya da yansıtırlar” şeklinde konuştu.
 
Daha rahat çalışabilmesi içindi
12 futbolcu konusunda değinen Şimşek, “A Takımdan gönderilen 12 futbolcudan 8 tanesi yaş olarak da altyapımızda devam eden isimler. U-17, U-18 ve U-19 takımlarında zaten yerleri belli. Hocanın 3-5 antrenman sonrası A Takımın daha rahat çalışabilmesi için altyapıya gönderdiği futbolcular. 4 futbolcunun yaşları büyük. 4 futbolcunun 2’si şu an kulübümüzde 2’si de gelmek üzere. Onlara özel antrenman programı hazırlayacağız. Altyapı havuzumuzda bekleyecekler. Çağırdık arkadaşları U-19’la özel idmanlara çıkacaklar” ifadelerini kullandı.
 
1 milyon lira ödeme yaptık
Geçtiğimiz günlerde 1 Milyon TL’ye yakın bir ödemenin yapılması ile ilgili konuşan Şimşek, “Loca alanlar birinci kaynağımız. Onların hepsine teşekkür ediyorum. İkinci kaynağımız daha 10-15 oldu ama led ekranlara reklam verenler. Geri kalanı da yönetici arkadaşlarım ve şahşı olarak bir bütçe oluşturup ödeme yapıyoruz. Genel kuruldan bu yana yaklaşık 2 ay geçti. 1 Milyon TL’ye yakın ödeme yaptık. Eski alacaklılara ödeme yapıldı, maaşlar ödendi, Pinto’nun, Odonkor’un taksiti ödendi. Teknik direktörün peşinat verildi. Sezon açıldı diye mutfak çalışmaya başladı. Şehrimizin bazı esnafları biz istemeden bedelsiz ürünler gönderiyorlar. Bunları görünce mutlu oluyoruz” dedi.
 
Bu borcu yapan ben değilim
“Para bulunursa öncelik Trabzonspor dosyası olur” diyen Başkan Şimşek, “Bunu da en çok ben isterim çünkü yemediğim hakaret ve küfür kalmadı. Koca şehir bir Trabzonspor dosyasını kapatamıyor. O da şehrin sıkıntısı. Bu borcu yapan ben değilim. Bu borcu ödemeyende ben değilim. Çünkü paramız yok ödeyemiyoruz. Ama bu borcu ödemek Mehmet Şimşek’e düşer şeklinde bir beklenti varsa benim öyle bir ödeme gücüm yok. Bize gelen futbolcu tekliflerinde direk Trabzonspor dosyasının rakamını söylüyoruz” dedi.
 
Açma şansımız artar
Transfer tahtası konusunda ise Şimşek, “Trabzonspor dosyası kapanırsa transferi açma şansı yüzde 80’lere 90’lara çıkar. Geçen sene sıkıntılı FIFA dosyalarını bildiğiniz gibi kapattık. Transfer yasağını kaldırma işine başlayabilmek için Trabzonspor dosyasını halletmemiz gerekiyor. Her sene olduğu gibi Trabzonspor dosyasını halletmeden futbolcuları arayıp imza istemek tarzı da bana yanlış. Arıyoruz ama boşa arıyoruz. Bu dosyayı halledersek açma transferi şansımız çok artar” sözlerini sarf etti.
 
 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali 7 Ağustos 2022 11:59

Trabzonspra olan borcu ödemeyi.Alacaklarını devletin örtülü ödeneğinde fazlasıyla aldılar. Zamanın maliye bakanı Ts li idi.

0 0 Cevap Yaz
ESES 5 Ağustos 2022 12:29

para dağıttık diyorsunuz geçen sene alacağı olan personele maaşlarını ödemiyorsunuz.. bu insanları bedavamı çalıştırdınız.. ayıpppppppp

2 1 Cevap Yaz
Orhan 4 Ağustos 2022 20:25

Bu borcu sen yapmadıysan vede ödeyemiyeceksen neden o koltukta oturmak için neden bu kadar ısrar ediyorsun

2 3 Cevap Yaz
pompeo 4 Ağustos 2022 18:28

ooo ... basgan yine giydirmis vatandasa ... kulübü yiyenlerden tek tekk hesap sorulmadikca ... daha cok beklersin ... kulübü yiyenlere de en azindan bi cift lafin olmayacak mi ? ..

1 4 Cevap Yaz
Kamil çetin 4 Ağustos 2022 17:46

Konumuzla ilgisi yok ama Kalabak su kulübün içecek sponsoru olmalı.

1 2 Cevap Yaz
Kamil koç 4 Ağustos 2022 17:44

Trabzon dosyasını kapatmak Halil Ünal a çok yakışırdı. Yemeği belediyeler verebilir belki bir yol bulunsa.

0 3 Cevap Yaz
İrfan 4 Ağustos 2022 17:30

Benden değil borcu yapan eski yöneticilerden isteseniz bizde sizi alkislasak

0 3 Cevap Yaz
kıllanan adam 4 Ağustos 2022 16:15

Mete Yılmaz nerede

0 4 Cevap Yaz
Serkan 4 Ağustos 2022 15:59

EsEs in en sorunu ..kurumsal değil.Netice sen -ben kavgası.

0 5 Cevap Yaz
Kaan 4 Ağustos 2022 14:25

Messinin eniştesi..Bu şehirden 2 saatte milyonlar kazananlar var Sözümüz onlara.. sana değil.

0 7 Cevap Yaz
Kaan 4 Ağustos 2022 11:00

Koskoca şehir 7-8 milyon bulamıyor mu?

2 10 Cevap Yaz
messinin eniştesi

hayır bulamıyor, sen kaç lira verdin?

5 5
dobrowski

sen bul. konuşma icraat görelim......

5 3
ess 4 Ağustos 2022 10:18

bu borcu ben yapmadım diyorsun da Eskişehir halkı ödemedi diye yakarıyorsun. İyi de o borcu Eskişehir halkı da yapmadı. Kim yaptı belli. Şehir senden borç ödemenden ziyade bunlardan hesap sormanı bekliyor. Teşekkür etmeni değil..

1 23 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi