Her eve 2 forma kampanyası başladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Her eve 2 forma kampanyası başladı
A
a

Eskişehirspor yönetiminin genel kurulda gündeme getirdiği her eve 2 forma kampanyası başladı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Konuyla ilgili bilgi veren Sportif direktör İzzet Erdoğan, 3 bin adet basılan ve 100 liradan satışa çıkan formalar için taraftarlara çağrıda bulunarak, “14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilisine hediye almak isteyen ‘Aynı Aşk 1965 Ruhuyla’ yazılı formalardan almaya davet ediyoruz” dedi.
 
Eskişehirspor Sportif direktörü İzzet Erdoğan, her eve 2 forma kampanyası ile ilgili yaptığı açıklamada, “Yönetim kurulumuz 6 Aralık ta yapılan genel kurulda göreve gelirken, forma kampanyası projelerinden biriydi. Uzun zamandır beklenen her eve iki forma kampanyası bugün başladı. Sayın Valimizle ile birlikte bugünkü startı verdik.

Forma almak isten büyük Eskişehir taraftarı Eskişehirspor resmi sitesinden kulübümüze ulaşabilirler.  Yetkili arkadaşlar onlara yardımcı olacaktır. Ayrıca Birkaç görüşmemiz devam ediyor şehrin belli yerlerinde formalarla taraftarı buluşturacağız” dedi.

EN GÜZEL HEDİYE OLACAK
Önlerinde 14 Şubat Sevgililer Günü olduğunu ve bu anlamlı günde  sevgilisine hediye almak isteyen Eskişehirspor taraftarını, ‘Aynı Aşk 1965 Ruhuyla’ yazılı formalardan almaya davet eden Erdoğan, “Sevgili taraftarımızın destek vereceğine inanıyoruz. Bu ruhun takım yansıyacağını düşünüyorum. Düşünce ve ruh olarak formadan çok şey bekliyoruz. 65 ruhunun bu sene takımın üzerinde etkisinin olacağını düşünüyoruz.

İLK ETAPTA 3 BİN FORMA
Kampanya için şimdilik 3 bin adet forma üretildi. 10 bin forma satışı hedefliyoruz.  Bir kargo firması ile anlaşma yaptık. En kısa sürede forma ellerine ulaşacaktır.  Fiyatı 100 TL. Bugün itibariyle 57 tanesini sattık” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Sezar 9 Şubat 2018 22:09

Store'dan satılmıyor mu?

0 0 Cevap Yaz
tolga han 9 Şubat 2018 12:48

iki forma da aynı beden ölçüsünde gönderiliyor sanırım sitede. mümkün değil olmaz o iş bu şekilde

0 0 Cevap Yaz
ömer 9 Şubat 2018 08:34

bende almak isterim ama ne zamana kadar süresi var ve nasıl sipariş edebiliriz.

0 1 Cevap Yaz
Cengiz soyalan

bu adresten alınıyor http://www.eskisehirspor.org/forma

0 1
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi