Ahmet Ataç 15 02 2024

Hepsi Eskişehirspor oyuncusu Mehmet Özcan'ı istiyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Hepsi Eskişehirspor oyuncusu Mehmet Özcan'ı istiyor!
A
a

Eskişehirspor'un gözde isimlerinden Mehmet Özcan, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir'in radarında

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor son dakika haberi: Radyospor'da program yapan Salim Manav'ın iddiasına göre Fenerbahçe Mehmet Özcan için Eskişehirspor'a 500 bin Euro bonservis bedeli, bonuslar ile birlikte toplamda 750 bin Euro teklif etti. 
Genç yıldızımız için Beşiktaş'ın da devrede olduğunu belirten Manav, Siyah-Beyazlıların da bonservis bedeli olarak 500 bin Euro, bonuslar ile birlikte toplam 900 bin Euro verebileceğini Eskişehirspor yönetimine ilettiğini dile getirdi. 
Trabzonspor'un da Mehmet Özcan ile ciddi olarak ilgilendiğini söyleyen radyocu, Karadeniz temsilcisinin de Eskişehirspor'a sizden alacağımız olan 480'bin Euro'yu silelim, kalan 250 bin Euro'yu da taksit taksit ödeyelim diyerek, yaklaşık 750 bin Euroluk teklifte bulunduğunu söyledi. 
Son olarak da Başakşehir isminin Mehmet Özcan ile anıldığını söyleyen Salim Manav, "Başakşehir isterse bu transferi bitirir. Ben Başakşehir'i diğer kulüplerden bir adım önde görüyorum" ifadesini kullandı.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hakan 16 Temmuz 2019 00:01

Elimizde oyuncu yok. -6 puan cezası var. Hala 500 bin euroya oyuncu satmaya uğraşmak niye. Koskoca EsEs bu kadar mı aciz.

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi