Hepsi De Yaralı Ve Bitkin Halde Bulunup Tedavi Altına Alındı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Hepsi De Yaralı Ve Bitkin Halde Bulunup Tedavi Altına Alındı
A
a

Afyonkarahisar’Dan Vatandaşlar Tarafından Bitkin Holde Bulanan 2 Adet Leylek, 2 Adet Güvercin, Bir Saksağan Ve Bir Karatavuk Doğa Kurma Ve Milli Parkmar Şube Müadürlüğü Görevlilere Teslim Edilerek Tedavi Altına Alındı.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar’da vatandaşlar tarafından son 1 hafta içerisinde bitkin ve yaralı halde bulunan toplam 23 adet yaban hayvanı Doğa Kurma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü görevlilerine teslim edilerek tedavi altına alındı.
Afyonkarahisar kent merkezinde vatandaşlar tarafından halsiz ve yaralı halde bulunan 1 yavru karga, 1 küçük batağan, 1 kızıl şahin, 1 yılan kartalı, 1 çapraz gaga, 1 gökdoğan, 1 saksağan yavrusu, 1 kulaklı orman baykuşu, 6 ebabil, 2 güvercin, 2 kumru, 4 leylek, 1 serçe olmak üzere 23 adet yaban hayvanı Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Ekipler tarafından teslim alınan yaban hayvanları tedavisi yapılmak üzere Afyon Kocatepe Üniversitesi Yaban Hayatını Kurtarma Rehabilitasyon Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKÜREM)’e teslim edildi. Hayvanlar, rehabilitasyon sürecinden sonra doğaya bırakılacak.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi