Hepimiz demek için yola çıktım

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Hepimiz demek için yola çıktım
A
a

Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı'ndan istifa eden Ali Mumcu, AK Parti il binasında düzenlediği basın toplantısı ile AK Parti milletvekili aday adaylığını resmen açıkladı. Mumcu, “Ben değil biz değil hepimiz demek için bu yola çıkmış bulunmaktayım” dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Mumcu, yaptığı açıklamada “Yedi düvelin hep birlikte ülkemizin üzerine geldiğini, dışta olduğu kadar içerde de yer alan hainlerin tuzaklar kurduğunu, bir milyar Müslümanın zulüm altında inlediğini ve kalan altı milyar dünya insanının da cehenneme doğru koştuğunu gördükçe, yorulmadan bıkmadan çalışmak için, eğmeden bükmeden dimdik durmak için, ben değil biz değil hepimiz demek için bu yola çıkmış bulunmaktayım” ifadelerini kullandı. AK Parti’de, ülkeye ve tüm insanlığa hizmet etmek istediğini vurgulayan Mumcu, “Göz rengimiz farklı olsa da göz yaşınızın aynı olduğu bir dünyada, zaman değişse de, zemin değişse de, değerlerimiz değişmeyecek. Allah’ın rızasını hayatının merkezine yerleştirmiş olarak, adalet merkezli yeni bir dünyanın hayaliyle davamızdan vazgeçmeyeceğiz” diye konuştu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Melisa 30 Nisan 2018 10:43

Vay be... lafa bak hepimizmiş hepimiz diyebilme şansın yok malesef seçilsen bile sadece el kaldırıp el indirmek için oradasın bunu sende çok iyi biliyorsun ama siyasetin gözü kör olsun. Ayrıca seçilme gibi bir şansın yüzde sıfır nokta sıfır. Belki de rengin belli olsun diyede çıkmış olabilirmisin diye düşünmedim de değil ki kesinlikle de öyle.

0 0 Cevap Yaz
Kemal 28 Nisan 2018 18:14

Hayırlı olsun. Ali Bey e yakışır. Eskisehir için bir şanstır.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi