hepgeleceksin.com kampanyası başlıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç hepgeleceksin.com kampanyası başlıyor
A
a

Otellerin ‘ölü sezon’ olarak tabir ettiği dönemi hareketlendirmek isteyen Ticaret Odası, sömestr tatilini kapsayan ‘hepgeleceksin.com’ adıyla bir tanıtım kampanyası hazırladı.

Sütiş Eskişehir
ES TV’de katıldığı programda kampanya hakkında bilgi veren Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, “Eskişehir hizmet sektöründen inanılmaz avantaj sağlıyor. Hizmet sektörünün bu kadar gelişmesinin en önemli etkeni üniversiteler... Kente sıcak para akışını sağlayan önemli bir faktör. Birçok kentten şanslıyız Eskişehir olarak” dedi.

Bir milyon oda doluyor
Eskişehir’in, Türkiye’nin birçok ilinden daha fazla yerli turist ağırlayan bir kent haline geldiğini ifade eden Güler, şöyle konuştu: “Bu çok önemli... Bugün 30 otelciyle toplantı yaptık. Bir çalışma yürütüyoruz. Otellerin hepsi çok verimli çalışıyor. Kaliteli çok otellerimiz var. Otellerin 4 bin 200 yatak kapasitesi var. Apartlarla birlikte yaklaşık beş bini buluyor. Yüzde 60 doluluk oranı var. Ortalama beş bin odanın üç bini her gün doluyor demektir. Yılda bir milyon odanın dolduğu gözüküyor. Bazı odalarda iki üç kişi kalırsa ortalama bir milyon 300 bin kişinin konaklamasından bahsediyoruz. Günübirlik gelen de var.”

Hedef iller belirlendi
Eskişehir’in marka değerinin çok yükseldiğini ifade eden Güler, “Bu kente gelenlerin ikinci kez gelmesini sağlamalıyız. Heyecan duyarsa gelir. Bunun çalışmasını yapıyoruz. Eskişehir’i hep seveceksin, hep Eskişehir’e geleceksin diyoruz. Melankolik bir kent Eskişehir. İnsanların çok rahat ve keyifli vakit geçirdiği bir kent. Projemize start verdik. Hepgeleceksin.com adı altında sömestr tatilini baz almak kaydıyla bir kampanya çalışması yapıyoruz. Turizm Kümesi çalışma yürütüyor. Kenti en fazla ziyaret eden hedef illeri seçtik. İzmir, Bursa, Ankara, Konya, Ve çocuklarınızla Eskişehir’e gelin diyoruz. Masal Şatosu’nu gezin, Bilim Parkı’nı gezin, Hayvanat Bahçesi’ni gezin, tiyatroya gidin, müzelerimizi gezin diyoruz” diye konuştu.

Dört milyon kişiye ulaşılacak
Sosyal etkinliklere biletlerin ücretsiz verileceğini anlatan Güler, “Eskişehir turunu cazip hale gelecek. İlçelerin de pay almasını istiyoruz. Bu bir format olacak. Yılbaşında, bayramlarda, sevgililer gününde kullanılabilir. Alt yapıyı biz hazırladık. Sosyal medyayı etkin kullanacağız. Ölü sezonu hareketlendirmek istiyoruz. Artık ülkeler değil iller rekabet halinde. Bu kampanya ile yaklaşık dört milyon kişiye ulaşacağız” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi