Hem Eskişehir’de hem Türkiye’de 1. parti olacağız

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Hem Eskişehir’de hem Türkiye’de 1. parti olacağız
A
a

İYİ Parti Eskişehir Teşkilatı, basın mensuplarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemek öncesi partisinin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Emine Edizgil, “İYİ Parti hem Eskişehir’de hem Türkiye’de 1. parti olacak” dedi.

Sütiş Eskişehir
İYİ Parti Eskişehir Teşkilatı, basın mensuplarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi. Frigya Restaurant’ta düzenlenen yemeğe İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Emine Edizgil, İYİ Parti Kurucu Üyesi Ömer İbrahim Sayın ve partililer katıldı. Yemek öncesi kısa bir konuşma yapan Edizgil, 2 ay önce il başkanlığı görevine atandığını hatırlatarak, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.
İYİ PARTİ’YE TEVECCÜH FAZLA
İlçelerde İYİ Parti’ye teveccühün çok fazla olduğunu söyleyen Edizgil, “İYİ Parti İl başkanlığı görevine başlayalı 2 ay oldu. Eski il başkanlarımıza verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. 14 ilçe başkanımızla bir istişare yaptık. Daha sonra yönetim kurulu üyelerimizi basınla tanıştırdık. Odunpazarı ve Tepebaşı muhtarlarımızı sırasıyla ağırladık, sorunlarını dinledik. Daha sonra 6 ilçemizi ziyaret ettik. İlçelerde bize teveccüh çok fazlaydı. İnsanlar etrafımızda kenetlendi. Bu da giderek şevkimizi artırdı. Sayın Valimizi ziyaret ettik. Büyükşehir Belediye Başkanı’nı, sanayi odasını, ticaret odasını, esnaf odasını ziyaret ettik. Halkımızın cenazesine de düğününe de katıldık. Hem acılarını paylaştık hem sevinçlerini paylaştık. Genel Başkan Yardımcımız Ünzile Hanım geldi. Ünzile başkan ile birlikte ‘Kapı çal gönül al’ projesini uyguladık ve 5169 kapı çalındı. Bu proje kapsamında en yüksek oran Eskişehir’de sağlandı. İYİ Parti hem Eskişehir’de hem Türkiye’de 1. parti olacak” diye konuştu.
ANKARA, İSTANBUL OLMAYABİLİRDİ
Eskişehir’i çok güzel günler beklediğini belirten Sayın, “Türkiye’de çok şeyi değiştirdik. Çok şeyi de değiştireceğiz. Benim Eskişehir’e güvenim sonsuz. Genel başkanımızın da il başkanlığına bir bayanı atarak Eskişehir’de farklılık yaratmaya çalıştığını biliyorum. Eskişehir’i çok güzel günler bekliyor. Şu anda kritik bir döneme girdik. Bu gelecek dönem seçimleri Türkiye için gerçekten çok önemli. Bu seçim döneminde hep beraber hareket edemezsek maalesef içinden çıkılmayacak bir hal alacak. Onun için bütün arkadaşlarımızı il başkanımızın bayrağı altında beraber çalışmaya devam ediyorum. İç mücadelemizi sonra yapabiliriz. Şu anda gerçekten Türkiye’nin İYİ Parti’ye ihtiyacı var. Eğer İYİ Parti olmasaydı bugün Ankara olmayabilirdi, bugün İstanbul olmayabilirdi, Antalya olmayabilirdi, Mersin, Adana olmayabilirdi” şeklinde konuştu.
AKŞENER CUMHURBAŞKANI OLMALI
Meral Akşener’in cumhurbaşkanı adayı olması gerektiğine dikkat çeken Sayın, “İYİ Parti’nin varlığını iyi bilmek lazım. Onun için bu 6’lı Masa’ya bizim daha etkin bir biçimde genel başkanımıza destek olmamız lazım. Genel başkanımıza destek olmak için bizim daha fazla çalışmamız lazım. Şu anda çeşitli isimler zikrediliyor. Ben şahsi görüşümü söylüyorum, genel başkanımızın bunlara önderlik etmesini arzu ediyorum, istiyorum, kendisinden beklentimiz bu yöndedir. İlk 5 yıllık süreçte gerçekten Türkiye’yi parlamenter sisteme geçirecek iradeli ve dirayetli genel başkana ihtiyaç var. Onun için diyorum ki Sayın Genel Başkan’a bu konuda destek vermeye devam edelim. Kendisi başbakan olacağım diyor ama biz onu cumhurbaşkanı yapmak için beraber daha fazla gayret gösterelim, dillendirelim mümkünse. Çünkü diğer siyasi partiler, farklı düşünenler var ama 6’lı Masa’nın içerisinde aklı selim olan insanlar da var. Biz bunları biliyoruz. Bunlar Sayın Meral Akşener’in aday olmasını istiyorlar. Biz de onun aday olmasını istiyoruz. Kendisi bu konuda kararsız veya başbakan olmak istiyor. İllaki süreci iyi yönetmek için Sayın Genel Başkanımızın mutlaka elini taşın altına sokması lazım” ifadelerini kullandı.
Sayın konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “2. dönemde parlamenter sisteme geçersek biz o zaman evet Kemal Kılıçdaroğlu’na gönül rahatlığıyla cumhurbaşkanlığını verebiliriz. Ama şu anda gerçekten Türkiye’nin geçiş döneminde Meral Akşener’e ihtiyacı var.” Daha sonra Emine Edizgil tarafından Eskişehir İl Gençlik Kolları Başkanı Levent Bayraktar’a, Odunpazarı Gençlik Kolları Başkanı Durmuş Sergen Metin’e ve Tepebaşı Gençlik Kolları Başkanı Buğra Kanca’ya teşekkür belgeleri verildi. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Çiftelerli 24 Eylül 2022 19:25

Emine başkan medyA grubun arkasındA kalmışsın birazda halkın içine gir başkan millet zamlardan bıktı

0 0 Cevap Yaz
Marmara kazim 24 Eylül 2022 17:53

Fıkra zannettim değilmiş

0 0 Cevap Yaz
Hassan 24 Eylül 2022 16:28

Adidas esofmanla siyasi poz Cok degisik bir durum

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi