Hedefleri büyük

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Hedefleri büyük
A
a

Hem Eskişehir’in hem de Türkiye’nin en iyi kick-bokcusu olmak isteyen 80 sporcu çalışmalarını sürdürüyor. Antrenör Nuri Bayrak idaresinde çalışan ekip oldukça hırslı…

Sütiş Eskişehir
Çalışmalar sürüyor
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün açmış olduğu yaz okulları kapsamında yaklaşık yaklaşık 80 sporcu kick-boks öğreniyor. Yeni Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda bulunan boks salonunda yapılan antrenmanlarda bu spora yeni başlamış olan sporcular ve daha önce başlayarak altyapı takımlarına girmiş olan kick-bokscular antrenman yapıyor.
 
Bayrak önderliğinde
Deneyimli kick-boks antrenörü Nuri Bayrak yaptığı açıklamada Türk sporuna başarılı kick-bokscular kazandırmak istediklerini belirtti. Bayrak, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da yaz okullarında kick-boks eğitimi veriyoruz. Yaklaşık 80 sporcumuz var. Amacımız Türk sporuna yeni kick-boksçular kazandırmak” dedi.
 
Bir hafta önce başladı
1 hafta önce başlayan kick-boks yaz okulunda çalışmalar pazartesi, çarşamba, cuma, cumartesi ve pazar günleri 10 yaş ve üzeri sporcularla saat 18.00-20.00 arası yapılıyor. Okulların açılana kadar sürecek olan çalışmaların ardından kick-boksçulara sertifikaları verilecek ve yetenekli sporcularla kış okulları sürecek.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi