Hayranları bu habere sevinecek

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Hayranları bu habere sevinecek
A
a

Nisan ayında televizyon üzerinden yayına girerek başlayan ve büyük izlenme oranına sahip olan Savaşçı dizisi, Türk askerlerinin teröristlere karşı mücadele hikayelerini konu alıyor.

Sütiş Eskişehir
Dizi içerisinde askerlerin yaşadığı zorlu koşullar, yaşamlarındaki olumsuz ve ani değişimler, meydana gelen bu değişimlerin kendi psikolojileri üzerindeki etkileri ve tüm zorluklara rağmen her bir askerin vatanı için cesurca mücadele etmesi anlatılıyor. Dizinin birçok sahnesinin dağlık alanda çekilmesi ve izlenme oranının yüksek olması “Savaşçı dizisi nerede çekiliyor? Dizinin kadrosunda kimler yer alıyor?” gibi soruları da beraberinde getiriyor.
 

Savaşçı dizisinin konusu nedir?

Televizyon ekranlarında yer alan Savaşçı Dizisi, Özel Kuvvetler Komutanlığında bordo bereliler olarak bilinen timin içerisindeki askerlerin hikayelerini konu alıyor. Bordo bereli timi olan Kılıç isimli tim, Şırnak’ta görev yapan bir grup askerden oluşuyor. Zorlu koşulların yanında teröristlere karşı gösterilen mücadeleyi ve bu mücadelenin hangi bedellerle yapıldığı anlatılıyor. Kılıç timinin başında Yüzbaşı Kağan Bozok ve Üsteğmen Serdar Türkmen bulunuyor. Yüzbaşı ve üsteğmenin kontrolündeki bordo bereliler cesurca mücadele ederek vatanlarını koruyor.

Savaşçı dizisinin kadrosunda kimler yer alıyor?

Dizinin ana karakteri olan ve korkusuzluğuyla dikkatleri üzerine çeken Yüzbaşı Kağan Bozok rolünü Berk Oktay üstleniyor. Eşi teröristler tarafından öldürülen Albay Halil İbrahim Kopuz rolünde ise Murat Serezli yer alıyor. Daha öncesinde Dağ 2 filminde de yer alan Murat Serezli, Savaşçı dizisinde cesur bir komutanı canlandırıyor. Geçmişinde yaşadığı travmalar nedeniyle sorunları olan Üsteğmen Serdar Türkmen rolünü ise Fırat Albayram üstleniyor. Yüzbaşı Kağan Bozok’tan sonra yetkili olan Fırat Albayram dizi içerisindeki önemli karakterlerden biri olarak ekranlarda yer alıyor. Dizideki diğer karakterleri ise Bayram Burç Kümbetlioğlu, Alican Albayrak, Bahadır Vatanoğlu, Nazan Diper, Zeynep Elçin, Yeliz Akkaya, Ali Tarık Fındık gibi isimler canlandırıyor.

Savaşçı dizisi nerede çekildi?

Dizi, dizinin konusunu en iyi şekilde işlemek için Doğu Anadolu Bölgesi’nde çekilmek istenmiş. Ancak bölgenin olumsuz hava şartlarından dolayı dizi farklı şehirlerde çekiliyor. Dizinin birçok sahnesinin dağlık alanda çekilmesi gerektiği için geniş dağlık alanlara ihtiyaç duyuluyor. Geniş alan konusunda beklentiyi karşılayan Konya ise diziye ev sahipliği yapıyor. Dağ sahneleri için Konya dışında Ankara’da da set kurularak çekimlerin bir kısmı da Ankara’da gerçekleştiriliyor. Dağ sahneleri dışında kalan diğer sahneler için de Eskişehir’de çekim yapılıyor. Eskişehir ve Konya arasında yapılan çekimler için iki şehre de büyük set platoları kurularak çekim sağlanıyor.
 
Kaynak : Milliyet
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi