Hayırsever Vatandaşlardan Örnek Davranış

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Hayırsever Vatandaşlardan Örnek Davranış
A
a

Hayırsever Vatandaşlardan Örnek Hareket

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kütahya’da sosyal medya aracılığıyla bir araya gelen vatandaşlar Zafer Haftası nedeniyle mevlit okuttu, cami cemaati için sıcak su sistemi yaptırıldı.
Kütahya’da sosyal medyada platformu "Germiyan Şehri Kütahya’ sayfası üzerinden bir araya gelen hayırseverler şehitler için mevlit okutup, sıcak su sistemi döşetti.
Destek veren hayırseverlere teşekkür eden Platform Başkanı Hakan Özkul, "Sayfamız aracılığı ile bir hayır için paylaşım yaptık. Takipçilerimizin desteği ile hem Büyük Taarruzun 99. yılında 30 Ağustos Dumlupınar şehitlerimizi anmak hem de kış aylarında cami cemaatinin üşümeden abdest alıp rahatça ibadet yapabilmeleri için şehrimizde ki bir camiye güneş enerjisi sıcak su sistemi kurdurma kararı aldık. Bir kaç günde kurulan panel bugün faaliyete geçmiş durumda. Özellikle büyüklerimiz çok memnun kaldı dua edip teşekkürlerini ilettiler. Destek alabilirsek projeyi devam ettirip Milli mücadele ruhunu hatırlamak adına 3 camimize daha güneş enerjisi kazandırmayı ve her birine Çanakkale, 15 Temmuz, Kurtuluş Savaşı şehitlerimizin isimleriyle taçlandırmak ve anmak istiyoruz" dedi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi