Ahmet Ataç 15 02 2024

Hasta Hakları Birim Sorumlularına Eğitim Verildi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Hasta Hakları Birim Sorumlularına Eğitim Verildi
A
a

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü, Hasta Hakları Uygulamaları Kapsamında Kamu Ve Özel Sağlık Kuruluşlarına Görevlendirilmesi Yapılan Hasta Hakları Birimi Sorumlularına Yönelik Eğitim Verdi.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü, hasta hakları uygulamaları çerçevesinde kamu ve özel sağlık kuruluşlarına görevlendirilmesi yapılan Hasta Hakları Birimi sorumlularına yönelik eğitim verdi.
“Hasta Hakları ve İletişim” konulu eğitim, İl Sağlık Müdürlüğü Hasta Hakları İl Koordinatörlüğü görevlileri tarafından düzenlendi. Hasta Hakları İl Koordinatörü Nuray Türken Teknekaya, Sağlık Bakanlığı hasta hakları uygulamaları ve mevzuatı Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Hasta Hakları Birimi sorumlusu Hemşire Melek Aksoy, Hasta Başvuru Bildirim Sistemi’nin kullanımı ve birimlerin işleyişi; Numan Harputlugil, hasta ve yakınları ile etkili iletişim, beden dili ve stresle baş etme yöntemleri hakkında bilgiler verdi. İnteraktif olarak yapılan teorik eğitim, hastanelerimizin hasta hakları birimlerinde uygulamalı olarak devam etti. Eğitim sonunda, birimlerde yaşanması muhtemel sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi