Ahmet Ataç 15 02 2024

Hasret bitecek

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Hasret bitecek
A
a

Lig maratonunda İstanbulspor maçı sonrası fikstür gereği Elazığ ve Denizli deplasmanlarına giden Eskişehirspor, 22 günlük aradan sonra sahasında Giresunspor ile oynayacağı karşılaşmayla birlikte, taraftarlarının huzuruna çıkacak.

Sütiş Eskişehir
Spor Toto 1. Ligde arka arkaya alınan 4 yenilginin ardından, Denizlispor deplasmanında alınan 2-0’lık galibiyet ile moral bulan Eskişehirspor ve camiası, Giresunspor ile oynanacak maç için geri sayıma geçti.

Lig maratonunda 20.haftaya 18 puanla düşme hattının bir tık üzerinde giren Eskişehirspor, ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Denizlispor ile oynadığı kritik maçtan aldığı galibiyet ile, 21 puanla 14.sıraya yükseldi. 

Denizli galibiyeti ile moral bulan Siyah kırmızılılar, ligin 21.hafta maçında ise, son haftalarda kan kaybeden Giresunspor’u ağırlayacak.

Ligin 18.haftasında sahasında oynadığı İstanbulspor maçı sonrası, fikstür gereği Elazığ ve Denizli deplasmanlarına giden Siyah kırmızılılar, 22 gün aradan sonra sahasında oynayacağı Giresun maçıyla birlikte taraftarlarıyla buluşacak.

Eskişehirspor, 11 Şubat Pazar günü saat 15.30’da oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına bugün başlayacak. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Selçuk Kaya 6 Şubat 2018 11:23

Şansa bakk... Giresun spor Yılmaz Vural la Eskişehir e gelicekkk

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi